Rapidus 11årskalas!

Idag fyller Rapidus 11 år och dagen till ära (och som vanligt) bjöd vi in till kalas.
Uppemot ca 180 gäster kom och som vanligt utsågs ”Årets Friskt Vågat” (gick till Caj-Åke Andersson) och ”Årets Rapidusföretag” (gick till Cognimatics).

Jag var konferencier för kalaset och tyckte det var superkul! Kan dock inte ta åt mig äran för särskilt mycket, det var favo-Jan Wifstrand som stog för det mesta av planeringen. Och vår chefredaktör Kristian Svensson som satte ihop en riktigt bra frågesport!
Bra var det i alla fall och stort tack till alla som kom!
..och så en lite egobild 🙂

..och för er som inte vet så är jag konsult på
nyhetssajten Rapidus, det är vi som rapporterar om näringslivet i Öresund!
Är man mot all förmodan inte medlem, så bara kontaktar man mig, och jag löser det 🙂

Comments are closed.

Arkiv