Efterlyser plastikkirurger!

På senare tid har jag fått en del förfrågningar från lite olika aktörer om jag vill ”sprida information” från min blogg.
Jag är supersmickrad och tycker det är jättekul – det är för mig ett tecken på att jag når ut till folk – i synnerhet då min blogg inte handlar om något  specifikt – detta är ingen mamma-, mode-, rese-, inrednings-, jobb- eller viktblogg;  detta är en allt-i-allo-blogg – jag berör ju allt det som jag nyss nämnt – och mycket mycket mer!
Framförallt är jag ganska frikostig med mina synpunkter – även om jag många gånger av respekt för andra, inte kan skriva fullt ut.. men det kommer i någon form förr eller senare… you just wait and see….

Hursom, i gengäld har jag fått lite spännande erbjudanden från företagen, det oxå både kul och smickrande.
På grund av detta har jag nu fått lite hybris. Ni vet ju att jag får det lite då & då.
Låt mig hållas.

Dessvärre har inga plastikkirurger approachat mig.
Så därför vill jag uppmana och uppmuntra så många plastikkirurger som möjligt att  kontakta mig.
Jag kommer skriva om er mot att ni renoverar delar av mig. 

Kraven är att du naturligtvis är legitimerad läkare,  att jag får förtroende för dig, att du har minimum 10-15 års erfarenhet av plastikkirurgiska ingrepp, har minimum 15 namngivna referenser, samt att ditt efternamn inte får börja på T och sluta på roilius (och nej, man får inte ha suttit i fängelse eller bytt efternamn heller).

För ordningens skull vill jag understryka – även om det goes without saying! – att jag skriver bara att jag tycker det blev bra om jag tycker det var bra.
Gör du ett bra ingrepp höjer jag dig till skyarna.
Gör du däremot att dåligt plastikjobb på mig, bör du omedelbart lämna landet… dvs efter att du betalat ut den fetaste skadeståndssumman ever i Sverige, för givetvis kommer denna processen att övervakas av juridiskt kunniga personer.

Nå?? Har jag några plastikkirurger bland mina 1789* unika läsare per dag??
Om ja – ge er  till känna!
När jag kommer tillbaka från mina barns två basketmatcher vill jag ha en inkorg full av mail!
Seriösa mail, vill jag tillägga. Det är ett seriöst inlägg, därför vill jag bara ha seriösa svar.

Tata plastikopererade!

*förrförra veckans statistik

2 Responses to Efterlyser plastikkirurger!

Arkiv