Knappast undgått någon väl??

Att det är festival i stada!  Malmöfestivala 🙂
På någon konstig vänster så älskar jag spektaklet.
Det påminner mig om ”förr i tiden” när jag kom hem från Grekland på somrarna, jag såg då alltid festivalen som min ”räddning” – ni vet, i Grekland var det balla livet med fullt ös och att behöva komma till Sverige var inte lika hippt.
Då var det skönt att komma hem lagom till festivalen så att man fick se fullt med folk ute, inte bara berusade folkmassor!,  mat från olika kulturer, sång, uppträden och en massa liv och rörelse.
Inte för att mitt liv i Grekland är lika ballt och hippt nu som då…man har ju uppnått en viss ålder nu, en respektabel ålder –  men det är ändå skönt med lite action i stan (fast bara om jag får min lugn och ro efteråt!).

Nedan en bild på mig och min bästis Anna Bystedt (som jag skrivit om många gånger, bla här), vi var på festivalen igår 🙂 

Och idag är ingen vanlig dag; det är dagen då mina stoltheter börjar 8an! Kan ni fatta, 8e klass!!

Denna veckan ska jag nog sitta på mitt andra kontor, hos Rapidus, dom sitter mitt i stan på Stora Nygatan, och jag vill vara mitt i smeten när det är festivalvecka 🙂
Ciao for now Glamour-älskare!

2 Responses to Knappast undgått någon väl??

  • Sarah says:

    Min äldste med – shit 8:an liksom, då var man ju i stort sett vuxen själv 😉

    • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

      Eller hur Sarah!!! Man kunde allt och visste allt…

Arkiv