Men..är inte det…?? Jo..?!

Jag var inne på Malmborgs och skulle handla Prinsesstårta som jag skulle ha med mig till middagen hos Hadiza & Richard
Jag stog vid glassfrysen när jag hörde en tjej i yngre tonåren säga till sin mamma, samtidigt som hon puttade lite på mamman: ”Kolla mamma, kolla!!! Det är ju hon, Bella!!!, från bloggen du läser!” 

Jag visste inte riktigt hur jag skulle hantera detta nya kändisskap.. så jag gjorde det enda rätta och stack därifrån fort som attan för annars hade väl mamman och garanterat alla andra inne på Malmborgs kastat sig över mig och tvingat mig skriva autografer resten av kvällen – och det hade jag faktiskt inte tid med, jag var som sagt bjuden hem till mina vänner på middag!
Det var som den här gången, för ca 1½ år sedan, fast då drog jag nytta av mitt kändisskap, *blink-blink* 

….. I WISH!!!!
Well, det gick inte riktigt till så – att flickan på Malmborgs kände igen mig från bloggen är däremot sant (det är det!) det är sant och verkligen smickrande… !
Men att jag hade stuckit om någon kommit fram till mig – det kan ju i alla fall en av mina läsare intyga att jag inte hade gjort! 🙂

Sen har jag hört från både min supersyster Dora och min soulmate Alexia att det är en kvinna som kommit fram till dom (inte vid samma tillfälle) efter att ha sett och läst om dom i min blogg – SÅ KUL!!

…och jag vill fortfarande veta vilka är ni?? 
Förrförra veckan var ni i genomsnitt 1012 unika läsare per dag; hälften kanske jag har koll på, vänner som ovänner, men den andra halvan??
Det kan ni väl berätta under tiden som jag är hos min superkoumbara X-tina på middag??

Tata lovebirds!

4 Responses to Men..är inte det…?? Jo..?!

Arkiv