Inga kommentarer

Ingen frågar hur mycket jag drack idag eller vilken tid jag kom hem.
Det enda jag tänker svara på är om jag rensade min trädgår idag (ja, det gjorde jag) och om jag till följd av det har träningsvärk i kroppen (ja, det har jag) eller om jag träffade någon trevlig person på Lilla Torg, och svaret på den frågan är oxå ja, det gjorde jag. 
Hon heter Catinca och jobbar på Sydsvenskan. Vilken härlig tjej!!
Här är hon förresten på bild tillsammans med Mattias & Kaj, båda från TV4 och oxå dom mycket trevliga.
Och jag kommer ringa dom imorgon.
Eller på måndag.
I alla fall när jag nyktrat till – för tro det eller ej, alla ni som känner mig väldigt väl; idag blev jag faktiskt lite berusad.. jag vet!, ni har oerhört svårt för att tro det, men det är dagens sanning.
Jag är faktiskt lite berusad just nu.

Det innebär att detta inlägget historiskt!
…och kommer med stor sannolikhet plockas bort när jag nyktrat till…
Så därför, take a really good luck, ni komme säkert inte se det igen på ett riktigt bra tag!!
Nu; sova!! (själv – om någon undrade… )

4 Responses to Inga kommentarer

 • Catinca says:

  Hej Bella!

  Tusen tack själv för en underbar kväll! Alltid lika roligt att träffa levnadsglada människor!

  Undra varför Mattias ser så vettskrämd ut mellan mig och Kai 😉

  Take care!

 • Lina says:

  Sjalv?Da ar du inte saaaa berusad…inget att skammas over.Gor om det vet jag!!!!Ha,ha.

Arkiv