Mord pga förmodad graviditet

En 16årig pojke dödade sin flickvän för att hon inte ville göra abort.
Pojken ville under inga omständigheter bli pappa, flickan ville inte göra abort, pojken dödade henne – och så visar det sig att flickan inte ens var gravid. Vilken tragedi. 
En ung flicka är död och en pojkes liv är mer eller mindre förstört.
Helt i onödan. Verkligen tragiskt. 

Det här med ofrivilliga pappor är nog ett större problem än vad vi vet och tror.
Det är så många killar som blir pappor mot sin vilja. 
Det är så många pappor som inte får träffa sina barn

Det är så många pappor som inte vill träffa sina barn. 
   
Remember killen som dödade sina barns mamma för att han inte fick träffa barnen? 
Remember killen som tvingade sin flickvän att ta tabletter som orsakade henne missfall (flickan i fråga kontaktade mig efter mitt inlägg, hennes kommentarer finns publicerade). 
Tragedier som inte alls hade behövt äga rum.

Jag tror faktiskt – och jag hoppas innerligt jag har fel! – att våldet kommer öka kraftigt mot kvinnor som håller på såhär. 
Man måste någonstans förstå att det kan brista för en kille som inte vill bli pappa, eller för en pappa som inte får träffa det som betyder mest för honom i livet – och att det oftast sker med samhället som hjälp.. tro fan att pappan flippar ut…

Jag förkastar givetvis att man använder våld, men än en gång måste rättsväsendet förstå att det brister för killarna, både för dom som inte vill bli pappor, men även för dom som blir det mot sin vilja och sen inte får träffa sitt barn.

Man tycker ju att rättsväsendet borde reagera och kraftigt ifrågasätta kvinnan varenda gång det kommer in ett sådant ärende; hur lämplig kan den här kvinnan vara som mamma om hon till varje pris vill undvika umgänge med en ”normal” pappa med ordnade förhållanden och inget missbruk eller våld-record – som dessutom alldeles själv valt den här mannen som pappa till sitt barn?
Måste inte rätten begripa att det enda dom har framför sig är en bitter kvinna som inte sätter sitt barn i främsta rummet??
Den biologiska mamman är inte alltid bäst för sitt barn. Långt ifrån.

Jag vet inte hur man ska få stopp på detta – jag vet bara att det måste upphöra. 
En sak som är jäkligt säker är att män måste sluta vara så naiva och tro på kvinnan när hon säger att hon skyddar sig – speciellt om kvinnan är äldre.
Och givetvis att använda kondom, den skyddar inte bara mot oönskade graviditeter, den skyddar även mot eventuella könssjukdomar, vilket man kanske kan anta att kvinnor som ligger runt för att bli gravida, möjligtvis kan ha (här talar jag inte om par som levt i en relation).

Är man inte två om beslutet att skaffa barn, så blir det i 9 av 10 fall fel – och den som betalar det högsta priset är givetvis det stackars oskyldiga barnet.

Jag tror att om inte rättsväsendet skärper till sig ordentligt och sätter ner foten när umgängestvister kommer upp, så kommer våldet mot dessa kvinnor att öka. 
Jag tror oxå att fler ofrivilliga pappor kommer ta till våld för att slippa bli pappor, precis som den här 16åriga pojken gjorde.
Det är så tragiskt och så onödigt att den stackars flickan fick sätta livet till.

Det måste till en markant förändring i vårt rättssystem, och helst innan fler kvinnor hinner sätta livet till

Så därför; tänk efter jävligt noga vem ni skaffar barn med….man är för evigt sammanlänkad med den personen resten av livet..

Comments are closed.

Arkiv