Bitterfitta

Under normala omständigheter förekommer inga  könsord i min blogg och speciellt inte i rubriken!, men idag måste jag göra ett undantag… 
Jag och några väl utvalda fick nedan mail med ovan rubrik från en av mina bästisar Annica.
Min första reaktion var att jag blev rädd att det hade hänt något… men det var bara Annica som hade en bad hairday – men hon made my och alla andras day genom att skicka mailet 🙂

Jag är så gammal, sur och bitter, i dag denna dag är det min verklighet.
Måndag den 24 maj är jag en stagnerad och trött, lätt överviktig och ganska rynkig kärring, dessutom i gamla kläder…
Förbi mig swischar unga, fräscha, orynkiga tjejer som klättrat mycket högre OCH snabbare på karriärsstegen än jag och dessutom i snygga märkeskläder som skyler deras små vältränade kroppar.
 
Är livet verkligen orättvist och har punktmarkerat just mig, eller kan det vara så att fler än jag känner såhär?!?! I min trånga lilla värld är jag väldigt speciell och kanske just därför känner jag mig utvald, även i detta tragiska.
Är min strävan efter lycka och perfektion ett sätt att hålla mig ”varm”, en ful taktik av någon högre makt för att hålla mitt intresse i livet kvar….om jag hade fått en framtidsglimt och däri sett den kalla verkligheten, min framtids verkliga gestaltande som uppenbarar sig framför mina små blå….hade jag då krupit ihop, kvidande, i fosterställning och lagt mig i en underjordisk håla för att sakta tyna bort?!?! (i och för sig ingen dum idé, hade blivit jäkligt smal på kuppen)
 
Frågor, frågor, men inga svar, bara denna bottenlösa bitterhet mot världen, i dag denna dag…måndag den 24 maj.
Visst har jag det jävligt bra i min lilla värld, familj med man och barn (som stundtals älskar mig), är frisk (om man bortser från mental break down), jobb, ingen PMS, sommarstuga och dyra semesterresor, hela paketet! Fy fan va jag ska va glad och tacksam, tänk på barnen i Rwanda!!!
 
*SUCK* (STOOOR suck) Trots denna insikt känner jag mig så sorgligt förlorad och hopplös…finns det fler som jag därute…? Denna måndag, den 24 maj….
Kram//AA
 
P.S Mycket gladare i dag, tisdagen den 25 maj :o)


– och det var ju tur det – vi kan inte ha en bitter Annica!
Puss!

Comments are closed.

Arkiv