ELLE-ELLE RELEASEPARTY!

Elle-Elles releaseparty på Twisted Torso var i världsklass – Lars Wahlström, som är en fd kollega och chef, har helt sadlat om och håller numera på med lounge music – och han är lika bra på det som han var koncernledare.
Lars hade samlat ihop flera hundratals människor som kom till partyt, och han ska göra samma turné i Stockholm, Göteborg och Köpenhamn om jag minns rätt – ja, om jag minns rätt eftersom jag var något berusad av allt bubbel 🙂 – inte full, jag blir ju aldrig full som vi alla redan vet.

Innan själva releasepartyt var jag hos min häftigaste kompis Teddy som skulle sminka mig. Så här såg jag ut före:

oh my God.. jag ser verkligen inte klok ut… men det var ingenting som inte Teddy kunde råda bot på!
När hon var färdig med mig var jag snyggast sminkad på hela stället 🙂

Hade superroligt på Twisted! Träffade bl a Petra & Malin, två fd kollegor och vi hade så kul!!
Flera andra kompisar var där, bl a Louise & Sophie!

Min häftigaste kompis Teddy & jag 🙂

Efter Twisted blev jag mer eller mindre tvingad 🙂 av Petra & Marie med kolleger, att festa vidare på Lilla Torg.. så vi gick till Banco de la Música, som ägs av en vän, Fotis.
Mycket trevligt där oxå, men åldern och troligtvis även alkoholen?, började så smått ta ut sin rätt…. så vid 03.30tiden började jag bli riktigt trött… så jag hoppade in i en taxi och åkte hem.

Wow vilken kväll – måste se till att jag får gå på releasepartyt på Stureplan oxå!! 🙂
Nedan 2 bilder på Sophie & Louise, samt Helene, Teddy & undertecknad kommer från finest.se

Comments are closed.

Arkiv