Snygg rekrytering?

För flera år sedan var jag ihop med en kille som även var en kund. 
Han behövde rekrytera en assistent och vi skulle tillsätta den åt honom. Dvs, jag skulle tillsätta den. 

Så jag la ut en annons i vanlig ordning, tog emot alla ansökningar och valde ut dom som verkade lämpliga och som uppfyllde mina krav; dvs ful, tråkig och intetsägande personlighet, men jäkligt duktig på administration.
För naturligtvis föll alla snygga & häftiga tjejer som hade sökt tjänsten bort…och det var många.. så jag gjorde det lätt för mig och rekryterade dit en kille, så var det problemet ur världen, hahahha!

…och kom inte och säg att ni inte hade gjort samma sak!!

(och för den som inte förstår att inlägget är ett skämt, vill jag förtydliga; nej, vi bryr oss inte om hur folk ser ut, vad dom heter, vem dom ligger med eller vilken politisk åsikt dom har; det vi bryr oss om är bland annat kompetens, potential och driv! 
Så var det sagt!)

6 Responses to Snygg rekrytering?

 • Björn says:

  Bra! Eftersom vi osnygga typer också kan få lite jobb då 😉

 • En presumtiv kund says:

  hmmmm..

  Nu kom vi in på något intressant! Vet nog vem killen är! Både bra och snygg…

  Däremot vet jag inte om jag gjort samma sak, är nog dum nog att prioritera prestation och kompetens så utsende färg och kön är sekundärt när det gäller anstälda, vem man date-ar är ju en helt annan sak…

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Vem är denna presumtiva kunden då??? 🙂

 • Annonym says:

  Bella, tacka din lyckliga stjärna att det tog slut mellan er…

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Hm..först var jag osäker på om jag skulle publicera denna kommentaren…Från en anonym person dessutom. Personen ifråga tror sig veta vem denna killen är. Den här killen var inte så hemsk ändå – och det kan jag säga efter flera år. Han menade aldrig illa.

Arkiv