Jag & Måns Zelmerlöw!

Ja, jag ska fortfarande flytta härifrån, men tills jag gör det så lägger jag ut lite bilder från Näringslivsgalan på Malmö Opera idag, bl a på mig & Måns Zelmerlöw, som var inte bara kvällens underhållare, men även konferencier. 
Och det var han riktigt bra på, måste jag säga. Riktigt bra!

I vanlig ordning så var ”alla” där. Tror jag hörde en siffra på runt 1500 personer.

Maten…

Bäst på hela kvällen tycker jag att Erling Persson var, som utnämndes till Året Företagare. Han skänkte sin vinst på 30.000 till Haiti – fantastiskt bra gjort!
Det har fö mitt företag oxå gjort, dvs skänkt pengar. Det är så viktigt att vi tar vårt ansvar och agerar som medmänniskor när sådana katastrofer inträffar.

..och maten från Näringslivsdagen, dvs lunchen Meet to Eat!

Bäst från dagen var utan tvekan Claus Lindorff, grundare och vd för den franska lyxreklambyrån BETC Luxe med kunder som Louis Vuitton och Lacostesnyggast var han oxå.. men dessvärre var jag dubbelt chanslös: han är gay…

Superbra dag! Imorgon väntar nya spännanden möten med coola företag och häftiga personer!

Under tiden; stämmer nedan om svenskarna??

7 Responses to Jag & Måns Zelmerlöw!

 • Lina-Greece says:

  Tycker du att det stammer om svenskarna?Jag tycker nog det.Men basta vanner ar faktiskt svennerna.Har man vel fatt en svensk van sa ar dem eviga bastisar!

 • gråvarg says:

  Du, den där cylindriska grejen på tallriken – vad gör ett blockljus mitt i maten? Är det ärligt bara för att det ligger några strån grönt från gräsklipparen ovanpå?! 😉

 • Du lever livets glada dagar ser jag! KRAM

 • Sarah says:

  Avundsjuk, jag är så avundsjuk!! Kan du inte photoshopa in mig bredvid Mumsmums med 🙂
  -1,6 så nu är jag på G igen!! Heja heja!!

Arkiv