Tradition; julstjärna

Den här julstjärnan har varit medan så länge jag kan minnas.
Mina föräldrar har behållt den i alla år, och jag är så glad för det!


Den påminner om jularna när jag var barn.
Jag önskar att jag oxå lyckas skapa samma minnen och traditioner till mina barn som mina föräldrar gjorde – och fortfarnde gör – för oss!

Bellove

2 Responses to Tradition; julstjärna

 • Lina-Greece says:

  Det tanker jag ocksa ofta pa .Lamnar jag nagra minnen och traditioner efter mig? Eller ar det deras morforaldrars traditioner som lamnas eftersom vi alltid firar julafton hos dem..Visst ar det helt underbart att ha kvar julen sjalv hemma hos mor och far sa som den var for kanske 30 ar sedan eller mer….Det ar manniskor med stark karaktar och mycket karlek och omsorg som far oss att tanka efter.Att kanna efter.Har vi den styrkan och possitiva tankestallningen som dem har haft i hela sitt liv?Klarar vi av att ga vidare i vatt och torrt pa deras dynamiska satt?Det kanns som om inget kan fa dem att ga under.Aldrig ar de deppiga.Bara goda och generosa.Aldrig nagot som far dem att avbestalla julen…Nej det som ska firas, det ska firas.Pa samma satt och vis som den har gjort sa lange vi kan minnas.Filoxenia ar ju ett grekiskt ord mycket speciellt som inte oversatts pa nagot annat sprak.Kan det betyda nagot?

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Det heter väl samma på svenska? Det finns något som heter Xenofilia i alla fall, det är väl samma sak!?
   Det är så viktigt med tradiotioner.. älskar mina föräldrar om möjligt ännu mer för allt dom gör för oss!

Arkiv