Bilder från Annas kalas!

Först supergod middag, kyckling, som syrran hade fixat och sedan jättefin tårta som morsan hade fixat. 
Tårtan vet jag inte hur den smakade, jag har ju slutat med sånt.. (erkänn att ni är lite stolta över mig som har klarat mig utan återfall!)


Lilla Anna & min supermamma

..och här med supermorfar


Vem kan göra knepigaste minen??

Här med favoritmostern, dvs MOI 🙂


gudfar Babbis axlar…

..och lillebror Dimitris med dagens häftigaste tröja ”Godson” som han fick av sin gudmor Conny

Mina stoltheter hos Jannis & Anna, som vanligt.. 🙂

Grattis älskade Anna!

..på söndag är det barnkalas (idag var det familjekalas) för alla barnen på Aq-va-kul!

6 Responses to Bilder från Annas kalas!

 • Diana says:

  Vilken vacker tårta 😉
  Kan inte du höra vart man kan köpa en sådan Godson-tröja?

 • Soulsister says:

  WOW, vilken tårta!

 • Anne says:

  Som du kanske vet är jag på diet sedan 7 september, och det har gått superbra, ända gången jag faktiskt känner mig frestad att synda är när jag ser ”mat bilder” på din blogg. T ex Kyckligen ovan ser himmelskt god ut, och jag vet inte om jag skulle kunna motstå den om den fanns IRL på min tallrik, troligtvis INTE!!. Tårta är jag inte så förtjust i men din mamma gör i alla fall dom FINASTE/VACKRASTE tårtorna jag någonsin sett!!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Så snällt sagt av dig!! Tack ANne 🙂

Arkiv