Måste väl ändå anses som bra?

Mycket bra, tillochmed; nämligen att jag tagit ut lön denna månaden!! Redan, efter endast ett par månader som verksamma i bolaget!
Det går bra, säger jag all ödmjukhet…

Så därför powerwalkade jag & tjejerna till stan och handlade till lilla Anna eftersom det är hennes födelsedag idag, och vi passade även på att äta lunch på Normans Deli, stället med den bästa laxen!

 Jag & Micaela inne på Lindex 🙂

 ..och här sitter vi på bussen på väg hem – tjejerna orkade inte gå hela vägen hem oxå… (och det hade nog inte jag heller orkat….)

 Nu ska vi spela Land & Stad igen, tjejerna vill ha revanch! 🙂

6 Responses to Måste väl ändå anses som bra?

 • Lina-Greece says:

  Javisst lax ja.I just love lax .Kan ata lax dag in och dag ut.Min bror ar harpundykare.Fiskar siverfisk sommar och vinter.Pappa grillar och vi ater och njuter..men lax min van…Jag kan leva pa lax..Koper det pa Makro,Dia eller Lidl.Tyska livsmedelsaffarter in Greece.Jag njuter av laxen.Mitt hemland kommer och besoker my inner feelings so dont forget me.I am a real lax fan!!!!Stilte mou kapnisto lax kai sepassilkai ehete tsipoures kai lavrakia me to kilo.Sen Janssons frestelse det ska jag be min mor laga snarast mojligt.Fresta inte oss mera Bella Kallaris.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Hahahahha, du är för söt!! Jag ääälslar oxå lax 🙂

 • Lina-Greece says:

  tahamou tahamou leoforio.apo tin alli krokothilaki,ah vre Bella ah vre Bella.Atimoula ellinitha……greece uber alles.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   HAHAHAHHA, plaka exeis 🙂

 • Lina-Greece says:

  Katse kala tsanda…poli mourati.

Arkiv