IO som i IOLA

Spelade ”Land & Stad” med mina vackra tjejer ikväll och påmindes om när jag var liten och spelade ”Land & Stad” med mina kusiner i Stockholm *asgarv*

På bokstaven ”O” skrev jag Ola som namn, varpå min kusin säger på bred stockholmska: ”Men det där, IOLA, stavas ju med ”I”!!


Så mysig kväll med mina stoltheter – och på tal om mina stjärnor; ni glömmer väl inte besöka deras bloggar?? 

www.metrobloggen.se/Ellensblogg

www.metrobloggen.se/micaela

4 Responses to IO som i IOLA

 • Björn says:

  Angående din språkfråga:
  Om parentesen ingår i en mening så skall den helt och hållet vara innanför punkten (såsom jag gör nu).

  Däremot kan man ha en parentes utanför meningen. Detta göra man om det känns som om den inte riktigt hör ihop med det som står i meningen. (Och då skall punkten vara inne i parentesen, eftersom det då är DEN meningen som punkten avslutar. Begripligt?)

  🙂

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Nope! Men jag är säker på att du har rätt 🙂

 • Lina-Greece says:

  Det ar som mina kusiner som bor i Stockholm.Nar vi besokte dem som barn sa brukade dem saga till mig:-Amen prata nu svenska sa vi forstar vad du sager. Dem forstod sig nastan inte pa min breda Trelleborgska.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Då får dom lära sig förstå oss, hahahaa!

Arkiv