Fick nästan 50.000 i böter idag!

Varför? Jo, för att jag bröt mot upphovsrättslagen.
Vi & Karlstad var och såg This Is It med Michael Jackson och jag tog några bilder (well, en hel del faktiskt…) när en av biomedarbetarna kom fram till mig och hotade med att ringa polisen om jag inte omedelbart gav honom min mobiltelefon. 

”Vad??”, sa jag??

”Du har filmat här inne och det är olagligt, sa den arga medarbetaren. 

”Jag har inte filmat”, sa jag, däremot tagit en massa bilder.

”Det är precis lika förbjudet”, sa han samtidigt som han säkert tänkte ”don´t be smart with me”…

Jag insåg att det inte var läge att försöka flirta mig ur denna situationen, utan jag raderade snällt – i hans närvaro – alla bilder… förutom denna, för den fick jag behålla:

Jag grät en & annan tår eftersom jag blev lite emotional…(inte för de ev böterna – då hade jag inte bara blivit liiiite emotional!!) men för själva filmen, för att jag kastades 20 år tillbaka tiden och tänkte på när jag såg MJ live första gången, 1988 i Göteborg.. och andra gången 1997 i Köpenhamn.. 

Innan filmen var vi och fikade på Nesta…

 …när nedan ”kändis” promenixade in. Tjejerna var framme och ville ha hans autograf. 
Kan ni se vem det är?

Han som sitter med ryggen emot alltså… 🙂

Nu ska jag se på rysare – men inte själv…eftersom jag tittar inte på skräckisar när jag är själv, men det visste ni redan, eller hur!? 

Puss // Bellove

5 Responses to Fick nästan 50.000 i böter idag!

 • Tittar in och här var det lite trevligt att vara…. Tur att du slapp böterna för det hade ju blivit lite väl dyrt för att se den filmen 🙂

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Hahha, ja det hade blivit dyrt… !

 • Men fyyy Bella.. Det står ju överallt att man inte får fota inne i salongen…=)
  Nu har du varit ”olydig”. Nåja du slapp ju lindrigt undan tack o lov.
  Och denna ”kändis” du skrev om… Vem är det. Man ser ju inte. Och nyfiken som jag är så bara måååste jag ju veta…=)

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tänkte inte alls på att man inte får fotografera.. *skäms* 🙂
   Daniel Andersson är kändisen, fotbollsspelare i MFF 🙂

 • Anne says:

  Samma sak hände de som satt bakom oss på bion igår!! … glad att jag såg filmen fast jag är trött som en gnu nu och ska jobba hela dagen samt gå ut med jobbet ikväll = det är det verkligen värt, en bra film som visade en annan sida av MJ än vad jag sett tidigare. Trodde jag skulle bli den enda gamlingen i salongen, men så var inte fallet…

Arkiv