Malmös creme de la creme!

Jag har länge funderat på att ordna en get-togheter bland mina kvinnliga kunder, utrekryterade, fd medarbetare, eller helt enkelt bara kvinnor som jag träffat i affärssammanhang, och nu har jag äntligen fått loss tummarna!

Gräddan av Malmös superkvinnor är samlade hos mig ikväll!
Nästan alla.. tyvärr var det några stycken som inte kunde komma, men det kommer garanterat fler tillfällen – min idé att samla dessa kvinnor, som har gemensamt att de är coola, vassa och starka, tilltalade alla! 
SKITKUL!

Tjejerna tyckte det var en ära att bli inbjudna till min After Work – men det är snarare jag som känner mig hedrad för att alla ville komma!!! 
Jag tackar & bugar ödmjukast!

Min underbara fina mamma har fixat maten som vi ca 25-30 tjejer ska äta – det blir grekisk mat. Älskar grekisk mat (och mat över lag…)
Nedan får ni se ett smakprov (som jag egentligen inte fick visa för min mamma eftersom hon anser att hennes kök var stökigt!)… 🙂

Och det blir vin. Mycket vin. 
Och musik. Hög musik eftersom jag fått låna både högtalare och förstärkare av Marie – som dessutom invited me till Spotify

Snart kommer mina stoltheter hit för att ”städa”.. hm.. 
Saken är den att jag sa att dom skulle få vars 100 spänn om dom kom hit och städade – men om jag ska vara helt ärlig så handlar det mer om att jag vill att tjejerna kommer hit en stund efter skolan så att jag får pussa och krama dom .. 🙂

Gotta go!!

6 Responses to Malmös creme de la creme!

 • Liv says:

  Ö vad synd att man inte är gräddan av malmös kvinnor 🙂 speciellt när man ser bilderna från maten såååå läckert så. Riktig grekisk mat går inte av för hackor.
  Verkar som ni hade en lyckad kväll.
  Kram

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Det kommer fler tillfällen Liv! Och då kommer jag att se till att det blir ett större forum 🙂

 • Lina-Greece says:

  Show off.Have a good time…Fridaynight forever!!!My favourite day.Min son har kompisar hemma.Spelar tv-games,kakar hamburgare.Min flicka akte till Ikea for att ata tillsammans med mormor efter tennisen och vi foraldrar tar en stark drink pa verandan.Visst ar det roligt med stora barn som skoter sig sjalv?Kul att du ska umgas med clever people tonight.Tur mammorna staller upp med home-delivery pa stora fester…

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Utan min mamma; kaikame!! :)Och ja, det är underbart med stora barn.. bara dom inte växer så fort,,,,,!!

 • Diana says:

  Vad kul 😉 Maten ser fin ut och jag tycker inte det ser stökigt ut.

 • Nattis says:

  Hehe smart! 🙂 Ha det så roligt!

Arkiv