Göra hål i min näsa….

Det här  inlägget handlar inte om att jag bokstavligen ska göra hål i min näsa (se förklaringen längre ner). 
Det handlar om att jag svurit på att inte köpa fler kläder om jag inte gått ner i vikt, men ändå har gjort det. Handlat alltså.
Jag älskar polotröjor, både som ”fintröja” men oxå som ”myströja”. 
Mitt senaste inköp – låt mig tänka… – jo, det var nog denna lila polotröjan från HM (för 200 spänn). Vad tyx??

Jag föll såklart för detaljen med knapparna… 

Det här med att göra hål i näsan. 
Idag har jag börjat ett nytt liv. Ja, jag vet att jag sagt det hundra gånger. Men denna gången är det sant. Och jag vet att jag sagt det oxå hundra gånger. 
Men denna gången är det sant. På riktigt. Sta alíthia. 

Om jag inte har gått ner minst 3 kilo till jul, na me tripíseté tin míti, som vi säger på grekiska. 
Det betyder ”göra hål i min näsa”.

Jag har inte vägt mig på flera veckor. 
Av den enkla anledningen att jag inte vågar. 
Men jag vet ändå på ett ungefär hur mycket jag väger (och det är riktigt illa) och därför vet jag oxå hur jag känner mig efter ca 3 kilo minus. 

NU KÖR VI!

8 Responses to Göra hål i min näsa….

 • Ellen says:

  HAHHA;
  trodde verkligen du skulle pirca dig!!( det var väligt olikt dej ! )
  Fin tröja, den passar dej bra, men absolut inte på mej HHAH
  en greej måste jag säga efter att du skrev deta inlägget :
  jag vill pirca mej i navlen , näsan eller tungan när jag blir stor,
  DONT GET ANGRYY 😀

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Glöm det min älskade lilla dotter.. .det blir inga piercingar för din del.. älskar dig 🙂

 • Totfe says:

  ( LÅSER in alla chipspåsar-chokladpraliner-pannkaksrecept-lakritsrullar-hallonhjärtan-päronpajer)

  YOU-GO-GIRL!! ( håller tummarna!)

  Det får väl bli suchi, havregrynsgröt och tändstickor fram tills Julbordet! 😉

  men vänta lite ? Nyårsklänningen då ?

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   hm…den har jag inte tänkt på… 🙂 Tack för att du håller tummarna! Idag är dag 2 utan återfall….!!!!

 • Zandra Irlander says:

  Good morning!
  Jag är en 28-årig tvåbarnsmamma med positiv energy som bara ”väller” ur mig, tycker livet är underbart men väldigt orättvist emellanåt!
  Jag har läst din blogg en tid nu och och tycker den är otroligt bra på många sätt och vis! Jag sitter i samma båt som dig och säkert som 99% av alla kvinnor i detta land…måste få bort de där x-tra kilona!!:) IDAG, nu börjar jag! INNAN sommarn, DÅ! Jag väntar TILLS…and so on!
  Men för ett år sen började jag träna, så nu går det framåt! Jag har på ETT år gått ner 14 cm runt min midja……och även minskat på andra ställen, hahah! Men det som jag tror är det jobbigaste för de flesta är just detta med vågen. För mig är vågen en sak som jag inte kan säga en positiv sak om…människors som just ska ställa sig på en våg kan ofta känna sig obekväma, depprimerade, uppgivna…
  På min väg till en ”smalare” jag har jag dissat vågen och istället tagit fram måtttbandet! Spegeln är det andra jag använt mig av, if you dont like what you see, do something about it! Och allt är möjligt!
  Droppen för mig var när en jämnårig tjej kläcker ur sig att
  -Vet du vad jag ska göra?
  -No, what?
  -Jag ska operera mig, Gastric Bypass.
  Denna kvinna är överviktig men har INGA som helst hälsoproblem…och DET fick mig att gå i taket, att folk går och opererar sig för att de inte orkar svettas bort de där kilona. Jag stödjer denna operation men inte när du är under 30, är frisk för övrigt….det går att träna bort!
  Nu har jag några kilon kvar tills jag är nöjd men kroppen är fast och vältränad och jag har inte problem med överflödig hud som denna tjej har!
  Vad jag ville säga mer än YOU GO GIRL! Är att kanske du ska skippa vågen och ta fram måttbandet! Ibland måste man tänka om och kanske inte haka upp sig på själva vikten…fettet omvandlas till muskler, muskler väger mer….you know what I mean?
  Lycka till med allt och keep smiling
  Love
  Zan 🙂

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   ZAN!! Tack för dagens mest positiva kommentar! Så glad jag blev!! 🙂
   Jag gör som du säger, skippar vågen och koncentrerar mig på måttbandet! Tusen tack oxå för att du gillar min blogg!
   Stor kram på dig ZAN! 🙂

 • Soulsister says:

  Det fixar du!!! Hejja hejja hejja

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   TACK!! Dag 1 har jag i alla fall klarat utan återfall… 🙂

Arkiv