Ilmar Reepalu i bar överkropp!

Som min favoRapidusJan sa ikväll: ”nu ska ni få se något ni aldrig sett förut och som ni aldrig får se igen.”
Jag steel den linen med pride och säger oxå: nu ska ni få se på min blogg något ni aldrig sett förut:
Malmös starka man, Ilmar Reepalu i bar överkropp  – för ordningens skull vill jag tala om att jag frågade Ilmar om det var okej att jag lägger ut bilden. Vill inte göra mig ovän med honom!


Hur det kom sig att Ilmar strippade? Jo, Jan gav honom en t-shirt, som Ilmar fick lova att inte lägga ut på Blocket, som det står ”Haur du sitt Malmö haur du sitt varden”  🙂

 Dagen bjöd på många intressanta talare, bl a Malmö Stads nya näringslivsdirektör Pehr Andersson, som talade om hur viktigt det är med möten och dialoger mellan oss som bor och verkar i Malmö.

 Ilmar sa att hälften av alla Malmös skolungdomar mellan 7-15 år är födda utanför Sverige och han menade på att en av Malmös största utmaningar är att få alla dessa på banan!

 Yacir Chelbat Persson talade – han har bla startat upp nätverket Mångkulturella Sverige, där jag föreläste om finanskrisen i våras.

..och några intressanta människor till!

Under middagen hade jag Ilmar på min högra sida. Och jag hade favoJan mitt emot mig!

Kvällens underhållare var ingen mindre än Adde Malmberg!

Träffade flera trevliga och proffsiga personer, bl a Anja Trägårdh (som jag är skyldig en, hon vet varför ), Carina Brorman Hamdija Jusufagic, grundaren till System Verification, Ljubo Mrnjavac, Johan Ståhl från Sydsvenskan, Trine Grönlund som jag träffar imorgon , och många många fler!

Avslutningsvis vill jag säga två saker:
From the bottom of my heart: stort tack till Lotta på Näringslivskontoret som är en av de mest kompetenta kvinnor jag träffat!!, och stort tack till Malmö Stads Näringslivskontor för att jag fick närvara på detta.

Och …på deltagarlistan står det att mitt företag heter We Like Talent.
Well. Mitt företag heter LIKE Consulting – men; we do like talent!

Och avslutningsvis vill jag säga att jag fick den finaste komplimangen av min favo-Jan ikväll; TACK! 🙂 oops, det blev visst tre saker.. 😉

Nu ska jag väcka min supersyster, hon har somnat på min soffa..

 Bellove

8 Responses to Ilmar Reepalu i bar överkropp!

 • Diana says:

  Jodå snickersreceptet är testat 😉
  Vilken klänning blev det?

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Ingen av dom….! En annan svart som jag redan hade..

 • Katta says:

  Sv:Kika på. Jag kör viktväktarna för 100:e gången typ. Har provat andra dieter, men faller alltid tillbaka till viktväktarna. Här får man äta sig mätt och gott. lycka till

 • Jack says:

  Jodå jag har använt snickers receptet med som vanligt modifierade jag receptet lite. Jag tog macadamianötter, vispad grädde, kolasås och chokladsås och varvade allt. Kanske inte riktigt snickers, men gott som tusan! Ha bästa torsdagen!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Ah nej!! Nu måste jag ju prova det!!!

 • Emma says:

  Jag är nog nästan ensam om att vilja ha vinter 😉

 • du frågar väl alla som du lägger upp om dom vill vara med i bloggen

Arkiv