Kittys fantastiska 50årsfest!

Min kompis Kitty, som är världens bästa granne, och dessutom världens snyggaste 50åring hade kalas idag!

Det här hade jag på mig! Klänningen är Noppys, läcker va??!!
Är så trött på mina egna kläder, har heller inte hittat något nytt att köpa (tur är det för min ekonomi tillåter verkligen inte längre varken impulsköp eller att jag skiter i vad saker och ting kostar.. tufft med egen låda…) och Noppy är alltid så snyggt klädd så jag fick låna ett par klänningar av henne! TACK!

Födelsedagsbarnet…

…och födelsedagsbarnet & moi!

Kittys två äldsta söner Philip & Simon höll jättefina tal…

..och minstingen Jens sjöng – wow! Han var jätteduktig!!

Inte en sekund stog Kitty stilla!!

Det gick knappt att ta en ordentlig bild på henne 🙂
Det var många fina tal från Kittys härliga familj och vänner. 
Bl a fanns ett gäng kollegor – Kitty är flygvärdinna – som skulle berätta diverse anekdoter..jag blev genast skitnervös... måtte dom inte komma med en massa historier om hur det egentligen går till på flygningarna, för då vet gudarna om jag sätter mig i ett plan igen….
Tack o lov hände inte det, pew!

Oerhört trevlig kväll… men…
… det enda tråkiga med kvällen var nedan:

Maten var sååå god… Kosta, pliiis, jag får skakningar och blir alldeles yr av bara tanken på att jag ska gå in på fitday.com och regga allt det där… vill du….snälla…?? 
Och var lite schysst den här gången; förra gången du registrerade åt mig tog du faktiskt i för mycket!

På min tallrik finns följande: 2 pyttesmå rödbetor, 2 pyttesmå bitar kyckling, en pytteliten bit kött, pyttelite palsternacka, pyttelite champinjoner, pyttelite pumpa, pyttelite tomater och pyttelite pepparrotssås – inte en kolhydrat så långt ögat når!
Jag åt inget bröd eller potatis, inte heller drack jag en droppe alkohol!
So pliiiis, be nice!! 🙂
(till lunch åt jag förresten 11 bitar sushi )

Nu sova!

4 Responses to Kittys fantastiska 50årsfest!

 • Soulsister says:

  Va snygg du e!!!

 • kostas says:

  kala ta piges. se oti fainetai kato apo 1900 alla auti einai i koryfi tou pagovounou. to ti tsimpises eimai sigouros den legetai, liga fistikia edo, ligo sokolataki apo kei, dessert den eihe? i den tolmas na to peis? be sincere to yourself. you are the one looking at yourself in the mirror naked at night. noone else.
  ha en trevlig fest ikvall ocksaa med lite kalorier och mkt sex

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Ma tin panagia – inte en enda fistiki, inte en enda sokolataki och definitivt ingen dessert – jag gick innan…. JAG LOVAR!!!!!! Ikväll vlepoume … men det blir varken mycket kalorier eller mycket 6 – däremot blir det nog en hel del alkohol…. 🙂

Arkiv