Ang THE INBJUDAN som jag fått

Häromdagen berättade jag om en personlig inbjudan, som endast ca 50 utvalda nyckelpersoner i Malmö har fått. 

Det är en inbjudan till ett idéseminarium på Turning Torso som arrangeras av Malmö Stad
Malmö blev ju i våras vald till Årets Tillväxtkommun 2009 och med anledning av utnämningen arrangerar nu Malmö Stad ett seminarium kring hur kommunen och näringslivet gemensamt kan bygga vidare på framgångarna.

Moderator är den otroliga Jan Wifstrand (ni vet, Rapidus-Jan som jag har skrivit om vid flera olika tillfällen, bl a här & här). 

Ilmar Reepalu, som jag lunchade med, kommunstyrelsens ordförande, kommer bl a att ta upp Malmös nästa stora utmaning. 

Pehr Andersson, Malmös nya Näringslivsdirektör tar upp utmaningarna och visionerna för Malmös framtida näringslivsarbete. 

Samt några andra framstående människor såsom Klaus Steen Mortensen, President Vestas i norra Europa, Yacir Persson Celbat, Mångkulturella Sverige (där jag föreläste i våras om finanskrisen), m fl. 

Efter den öppna dialogen och summeringen är det middag och mingel och som grädde på moset kommer Adde Malmberg och ska prata om ”Har du sett Malmö har du sett världen”. 

Jag är så oerhört stolt, smickrad och obeskrivligt ödmjuk & glad över den här inbjudan. Ännu mer stolt är jag över att jag fick frågan om jag kunde rekommendera någon som borde vara med. 
Och det gjorde jag. 
Jag rekommenderade en fd kollega till mig – få se om han fått inbjudan. 

Nu ska jag jobba vidare!
Ps, för bilder från Malmö Stads Näringslivskväll – kolla här!

//Bellove

13 Responses to Ang THE INBJUDAN som jag fått

 • Ofelia says:

  Du är så duktig!!! 🙂

 • Anonym says:

  Hej, jag ber och ber och ber och hoppas att du läser igenom detta, och efteråt försöker klassa det som ”icke-reklam”, trots att jag vet att det skriker bloggreklam om det, men om du läser vidare inser du att det är reklam i gott syfte.

  Jag är en av många inom ”blogg-världen” som kämpar för att nå toppen, eller i alla fall hamna bland de 100 mest lästa.
  Anledningen är i själva verket absolut inte för att söka kändisskap eller bli berömd, det hoppas jag slippa, eftersom att jag bloggar anonymt…vilket är sällsynt och kan verka konstigt.
  Men med tanken på innehållet i min blogg anser jag att jag mår bäst av att kämpa för att behålla min anonymitet.

  Jag skriver för att skriva av mig, jag måste få ventilera – och nu såhär år 2009 finns det inget bättre eller modernare vis att göra detta på. I samma sväng som jag får ur mig de ord jag behöver tömmas på finns chansen, förhoppningarna, också om att jag eventuellt i bästa sätt genom mitt enkla skrivande kan hjälpa folk runt omkring.

  Jag skriver för att överleva, och för att stötta…jag skriver om kampen tillbaka till ett normalt liv, längtan efter glädje och lycka…jag skriver för att jag måste, för att bearbeta. Jag skriver om min vardag efter våldtäkten.

  Genom att bara läsa denna kommentar hjälper du, genom att välja att godkänna den hjälper du ytterligare.

  Kanske kan du också hjälpa ännu ett steg?! Javisst…både för min skull – för att nå ut – och för andras skull för att de lättare ska hitta till mig.
  Du kan publicera min kommentar som ett inlägg, eller på ett annat enkelt sätt bara skriva en liten länk helt oskyldigt, till mig, i ett inlägg eller i ditt vänstra hörn på bloggens sida.

  Jag tackar dig tusen gånger om för att du (om du gjorde det) läste igenom denna långa kommentar. Och återigen – se det som behövlig och god reklam!

  Mvh,
  Anonym

  http://www.metrobloggen.se/offer

 • Jag förstår att du är stolt och det ska du vara

 • Staffan says:

  Hej Bella,
  Jag ser att AAA har varit inne och skrivit på din sida (AAA = Avundsjuka Anonyma Analfabeter). Det skånska näringslivet hade varit ett bra stycke andefattigare utan dig, så gör nu exakt vad jag tror att du kommer göra; Sträck på dig, och ta AAA:s inlägg som ett gott symptom på din framgång!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   TACK Staffan!! SÅ glad jag blev av din kommentar!! Jag försöker att inte ta åt mig av AAA – (coolt! :-)) utan gör som du säger och sträcker på mig! 🙂

 • Översta talare är ettpraktexempel på benämningen ”LOOSER”.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack min vän!! Tyvärr finns det gott om LOOSERS!! 🙂

 • Skrivet says:

  Skryt skryt skryt! Vem tror du att du är igentligen?? Tror du folk bryr sig? Du är inte så märkvärdig som du tror!!Om du nu verkligen har fått den där peeerrrsonligaa inbjudan så har den kommit till dig av misstag.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Oj!? Du får nog ta och tygla den där avundsjukan, kära du. Det är inte bra att gå omkring och vara så avundsjuk. Nej, jag skryter inte, och ja, jag tror att folk bryr sig, annars hade jag inte haft så många läsare. Du är uppenbarligen en av dessa läsare, men istället för att hänga i min blogg skulle jag råda dig att gå en kurs i rättstavning istället.
   Ps, mitt namn och adress stog på inbjudan, så den kan inte ha kommit av misstag.
   Jag fick tom frågan vem mer jag tyckte skulle få närvara. Det innebär att det jag säger väger ganska tungt. Säger jag i all ödmjukhet, naturligtvis.

 • Magdalena says:

  Du är en förebild för många i näringslivet ska du veta om. ”Alla” vet vem du är och många beundrar dig för ditt sätt att vara. Så enkelt lixom!! Lycka till med allt du gör, jag och många med mig vill gärna se mer av dig!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack snälla!! Jag blev mycket glad av din kommentar – JÄTTEGLAD!!! Så snällt sagt av dig!! TACK!

Arkiv