Noppys tatoooooo..

..e?? Snygg va??

Tatueringen (bl a) fick Noppy i present av oss tjejer när hon fyllde 40
Men hur snygg den än är, så vågar inte jag ….  
Jag är för feg.. det gör alldeles för ont!

Noppy berättade att Cina & Efty var där när hon tatuerade sig, och det roliga var att alla tre konstaterade samtidigt ”Det här hade Bella aldrig klarat av” – dom hånar mig tex fortfarande för att jag inte stog ut med cellulitmassagen – någon som missat det?? LÄS DÅ HÄR!!! 

Nej, vet ni, jag fortsätter ligga lågt… blir nog bäst så… 

MEN, ni kommer alla att överraskas när jag en vacker dag kommer inspringandes med mina barns namn tatuerade på min fina mage!

//Bellove

6 Responses to Noppys tatoooooo..

 • gråvarg says:

  Ledsen, jag kan inte läsa stenografi – bara känna igen det när jag ser det. Samma som med ryska/kyrilliska tecken, känner igen dem men fattar inget ändå! 😉

 • gråvarg says:

  Jag undrar bara, vad föreställer den???? Nej nu ser jag, det står ett namn skrivet med stenografi! 😉

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Va?? Vilket namn är det då?? 🙂

 • Soulsister says:

  Snyggt!

 • Anne says:

  barnens namn tatuerat på din mage – ha ha ha, det kommer aldrig att hända! Ouch…!!! inte för känsliga med låg smärttröskel, som du och jag. Hur känns det när du noppar ögonbrynen? I hate it!, Gör så ont, så en tatuering ”is VERY out of the question”!!! Powerwalka 1 timme verkar göra ont oxå, men aldrig testat. Kram

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Ingen JÄTTE-tatuering.. bara barnens namn med små bokstäver på magen.. 🙂

Arkiv