Inte shoppa?? Yeah right..

Jag lovade mig själv för ett tag sedan att inte shoppa igen förrän jag har gått ner i vikt. Tror ni jag höll det?
Nej, just det. Det har jag inte gjort. 

Jag blev tvungen att shoppa nya kläder – i storlek större!! 
En annan sak som jag oxå lovat mig själv är att inte köpa en enda svart klänning eller kjol eller en endaste vit skjorta till. 
Jag har över 30 vita skjortor och säkert minst 12-15 svarta klänningar och kjolar.
Vad tror ni jag har köpt?
Exakt, svart klänning (2 stycken..), svart kjol och en vit skjorta till. 

Mina stoltheter var oxå med mig när jag köpte ovan kläder (på HM). Vi var i stan med Estelle och hennes mamma häromdagen. 

Nu när jag tänker efter har jag även köpt ”harembyxor ”- heter det så??? Dom som är supersköna och inte alls sitter år. 
Undrade ni vilken färg?? Svarta, såklart!

Nu ska jag packa vidare…

9 Responses to Inte shoppa?? Yeah right..

 • Anne says:

  …väldigt svart i min garderob också, men köpte nyligen en snyggt röd kofta (typ körsbärsfärgad cardigan, som jag använt denna gångna vecka – fått många komplimnager… och fast jag blir glad, så tror jag inte att det betyder att jag kommer titta på ngt färgrannt när jag handlar ngt nästa gång. Black & white är snyggt – aldrig tänkt på att det är srvitris färger, jag servar INGEN…även om jag ser ut så :))) Trevlig resa till Grekland, du tar väl med dig datorn?

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Aker ingenstans utan min dator 🙂

 • Soulsister says:

  Klassiska färger, det består min garderob också mest av….har enstaka blå plagg (jeans) eller bruna toppar, men annars är det rätt svart.

  kram

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   SÅ tråkiga vi är! Vi måste använda mer färg!!! 🙂

 • Du vet att ”Björnen” börjat skriva igen va? 🙂

 • Anna V says:

  Glömde nämna harembyxorna stort plus de är sköna och ungdomliga fint.

 • Anna V says:

  Jag håller med dig sluta köp svarta kläder du har en fin kropp och du klär i glada färger. Mellan dig och mig så är svart kjol och vit blus för servitriser ta lite häftigare toppar till de svarta kjolarna. Go girl. Kram anna en trogen läsare

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Åh vad snällt sagt, tack Anna V! Nu blev jag lite gladare:-)

Arkiv