Jag grät inte!!

Jag grät inte en endaste liten tår när jag skulle bli stucken idag – jag är sååå stolt över mig själv (det är faktiskt stort). 

3 av 5 prover fick jag veta, imorgon får jag veta sänkan och vita diff – och precis som Soulsister sa, det var ett lila rör!! 🙂

Fikade med min adept Caroline och mina vackra tjejer!

Nu ska jag till Neno och barnen träna!

Tata! // Bellove

6 Responses to Jag grät inte!!

 • caroline says:

  Det var roligt och träffa dina barn i dag 🙂 Hälsa dem.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Dom tyckte oxå det var jättekul att träffa dig!

 • Anne says:

  du håller på att vänja dig!! 🙂 därför gör det inte lika ont längre… hihahe hee??. Jag var livrädd för tandläkaren, men nu måste jag gå fyra ggr om året till tandhygienist och det ligger ngt i att man till sist vänjer sig och blir mindre rädd, och det gör inte lika ont längre heller!. Är så glad att bråcken är fixade för din del – det fixade du galant!

 • Soulsister says:

  Redi tös!!! En kram från mig får du för ditt mod 🙂

Arkiv