Hur lång tid tar det?

Hur länge kan man (läs; jag) skylla sin (läs; min) svullna mage på operationen man (läs; jag igen) genomgick för ca 10 dagar sedan?

Visst kan det ibland ta flera dagar innan svullnaden går ner?
Ja, till och med flera veckor & månader!
Faktum är att jag har hört från väldigt säkra källor, att det i extremt sällsynta fall faktiskt till och med kan ta något år innan svullnaden från en operation går ner. Det är dagens sanning!!!

Det måste nog vara så, konstaterar jag, att jag tillhör den kategorin människor vars mage inte de-svullnar (egenpåhittat ord) ner sig i första taget – jo, det måste vara det uppenbara och självklara svaret på varför min svullnad inte går ner. 

Det är min konklusion – vilken slutsats drar ni?

Ps, den som funderar över att påpeka mitt godisintag eller har synpunkter på mitt oregelbundna ätande; think again!Jag lovar nämligen att jag sköter min diet; det är GI & VV-mat och allt möjligt på en och samma gång!

Kom oxå ihåg att inga kommentarer publiceras utan mitt godkännande.

Love Bellove

8 Responses to Hur lång tid tar det?

 • Nattis says:

  2 månader och så fort man får något stramt över magen svullnar den direkt igen!

 • Ironia says:

  skönt att du hämtat dig efter operationen såpass att du kan skoja om magen;) Tycker du ser oförskämt fräsh ut så kom inte här och prata om en mage som putar lite… var då, förresten? *stirrar ingående på bilderna för att hitta putande mage…..förgäves* Kram Ironia

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Hahaha. det var snällt sagt av dig! kramar 🙂

 • Diana says:

  Tycker ärligt talat du ser väldigt fräsch ut för att vara såpass nyopererad.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack, det var snällt sagt ! 🙂

 • Ähhh strunt. Du är lika vacker som alltid. Vadå mage…den ser jag inte alls…tralla lala *nynnar oskyldigt ut härifrån*
  Kram…

 • 😀
  tack

Arkiv