Patricia Key!

Idag åt jag lunch med Patricia Key, som jag träffade på Jan Wifstrands sportsymposium.

Som jag skrev då; ”Patricia är föreläsare och inspiratör – och jag måste verkligen säga att om ni behöver en föreläsare inom det ämnet, så är det Patricia ni ska prata med – kom ihåg att jag är en mycket god människokännare och Patricia gillade jag direkt – så häftig tjej!!”

Japp, verkligen: vilken häftig tjej!
Jag imponeras av hennes driv, glädje och optimism; man blir så glad bara av att träffa henne!
Hon är en sann inspiratör – gå in på hennes hemsida www.keys.se   och boka genast upp en föreläsning med henne! 🙂

Och nu slår det mig att en hel del människor som jag finner betydelsefulla på ett eller annat sätt, och som har gjort skillnad för mig, har jag faktiskt träffat genom Rapidus och Jan Wifstrand.

Bl a Ilmar Reepalu, och en massa andra bra kontakter!

TACK JAN!!!! 🙂

Nu ska jag hem till Neno & Jon (igen), som oxå två mycket viktiga människor i mitt liv!

Later folks! // Bellove

7 Responses to Patricia Key!

 • Emma says:

  Lyckos dig 😉 Det ska jag med göra en vacker dag.

 • Soulsister says:

  Nu har jag lagt till dig på bloglovin 🙂

 • Soulsister says:

  Hittade hit via Patricias blogg och kommer definitivt att komma tillbaka!

  Ha en fin dag!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack snälla! Nu ska jag till dig och kolla runt!

 • Patricia Key says:

  Hej Bella!
  Tusen tack för vår härliga lunch idag, och tack för dina fina ord om mig här ovan. Jag är heeeeelt övertygad om att du kommer lyckas med ert nya bolag och faktiskt vad än du tar dig för. Den drivkraften och engagemanget som du utstrålar – det dras man till och vill smittas av! Så jag ser fram emot en ny lunch när du är tillbaka från Grekland! Kram Patricia

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack själv Patricia! Jag menar varenda ord och jag är precis lika övertygad om att du oxå lyckas med allt du tar dig för! Lunch efter Greklnad 🙂 Kram Bella

Arkiv