Mina

När min Elena kom hem efter skolan åkte vi till Mobilia.
Nedan vita klänning provade jag oxå, men den satt inte lika bra på mig som den satt på min vackra dotter..

När min vackra Micaela slutade skolan, mötte hon upp oss, och efter shoppingen fikade vi på Espresso House

Nu är barnen i skolan och jag saknar dom redan!

8 Responses to Mina

 • Lina-Greece says:

  Jag sag inte att mina kommentarer hade kommit fram och skrev samma sak i ett kor.Sa satter du in alla.Pinsamt.Folk kommer att tro att jag ar en stor psonara!!!!!Nej men jag menade inte att alla skulle publiceras.Jag ar ju som sagt lite datahandikapp…..Anyway.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   A re Lina, na se kala, me ekanes kai gelasa!!!! 🙂 Stor psonara!! Som jag skrattade!! Du är verkligen inte en psonara!!

 • Lina-Greece says:

  Jag tycker att ni ska ha dem all tre.Det ar jattefint nar mamma ar kladd som sin(a) dottrar tycker jag.Som gammalgrekisk tunik.Vitt ar ju absolut lovely pa oss brunetter.Har inte flickorna tankt pa modelling?Sjalv var jag barnmodell for Lilli Moore-modells.Sen nar jag blev stor (storre,for att stor ar jag inte an….)sa hade jag en van som hette Micke och hade modellagentur i Malmo.Mycket skicklig,halvitalienare.Det finns sakert nagon bra numera i Malmo.Dem poserar ju hela tiden framfor kameran.Eller far dem inte det?Visst ar det underbart med dottrar?Jag shoppar ocksa med min lilla prinsessa aven om hon bara ar 8.Idag fick hon super lackra tennis-plagg.Jag bara alskar att handla at henne.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Älskar att ha tjejer!!! Det finns såååå mycket att köpa till tjejer! SÅ du har varit modell? Sou fenete, du är en snygg kvinna! 🙂

 • Lina-Greece says:

  Fin liten flata pa luggen ocksa.Haftigt skarp om midjan.Ja visst ar dem modellakia???Jag hade en del kontakter i Malmo pa 90-talet.Micke-modells var ocksa populart.Han hade en massa VIP fester i stan men flickorna ar nog for sma for sant eller?Ja dem far vanta med sant.Ipomoni…what else?????Annars ar Malmo en javla stad nar det galler sant..full feast med mediafolket.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Jo, dom är modellakia, men dom får inte.. jag vill att dom ska koncentrera sig på skolan….Ipomoni!!

 • Lina-Greece says:

  Jag tycker att ni ska ha en likadan klanning alla tre.Som gammal grekiska gudinnor…Jattefin klanning.Vilka modeller dem ar..Poserar alltid framfor kameran.Haftigt.Sjalv var jag barn modell for Lilli Moore.Vet inte om hennes agentur finns kvar.

Arkiv