Grekiska nationaldagen idag!

Och min soulmate Alexias dotters födelsedag idag!

Ps, imorgon är det mina döttrars födelsedag – 13 år!!!

Later // Bellove

2 Responses to Grekiska nationaldagen idag!

  • Lina-Greece says:

    VAD KUL ATT DU MINNS ALLA VARA NATIONALDAGAR AVEN NAR DU BOR I SVERIGE.DET GJORDE ALDRIG JAG NAR JAG BODDE I SVERIGE.JO DET AR HELIGA MARIA SOM BLEV MED BARN 25 MARS ENLIGT GREK ORTODOXA KYRKAN OCH ALLA SOM HETER EVANGELOS ELLER EVANGELIA HAR NAMNSDAG IDAG.PLUS ATT GREKERNA BEFRIADES AV TURKARNA 25 mars 1824.VI LEVDE JU I ETT TURKOKRATI TILLS DESS.STOR NATIONALDAG OCH KRISTENDOMSHELG I VART LAND.AVEN OM JAG INTE AR ETT DUGG KRISTEN.HELT ORELIGOS.MEN MAN SKA VAL FIRA HISTORIEDAGAR SOM DENNA I ETT LAND SOM GREKLAND SOM HAR GATT IGENOM MANGA GRIG SORGLIGT NOG.DET BASTA AR ATT TRADITIONEN NUMERA AR ATT MAN HAR THE DAY OFF OCH MAN TRAFFAS UTE PA OUZERIER OCH FESTAR HELA DAN.KUL FAKTISKT.HA DET BRA BELLA KALLARIS.

    • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

      Önskar jag var i Grekland idag – vi kan ju festa!! Och nationaldagen är ju en stor dag för oss!! Ha det bra Lina! 🙂

Arkiv