It´s a heartache…

..nothing but a heartache… 
Efter att ha läst nästan alla brev inatt, kan mitt dåvarande state of mind bara sammanfattas på enda sätt:

Det var verkligen kärlek, lycka och salighet på högsta nivå i början, men oxå den mest nattsvarta förtvivlan, sorgen och hopplösheten  när vi gick skilda vägar (ni som känt mig sedan barnsben vet att jag talar om I, min första kärlek..)..
Som sagt, heartache…
Jag återkommer om breven, tänkte dela med mig lite av innehållet.. jag är så otroligt fascinerad över språket vi använde, vi var ju rena rama poeterna, hahahha!!

Men nu ska jag på VIP-träff med jobbet, sedan ska jag till min koumbara Efty och se på först Rosing och sedan Desperate
Frågor på det???

Ja, vi måste se Rosing; av den mycket enkla anledningen att den såpan är sååå kass att vi helt enkelt inte får missa den!

PUSS // Bellove

13 Responses to It´s a heartache…

 • Nattis says:

  Jag skäms för att erkänna de men jag åg den på nätet på jobbet en natt.. kan jag skylla på att jag var oerhört uttråkad? 🙂

 • Lina-Greece says:

  Heartache…po po afti ine mousiki…Bonnie Tyler unforgettable.Minnen som kommer bara hux flux alltsa.Det ar ju sa med vissa latar.Man riktigt ser framfor sig bilder fran det forflutna.Och imorgon fyller flickorna 13.Kan du tanka dig?Tiden bara gar men vi kanner oss sa klart hur unga och pigga som helst.Bara barnen som far ner en pa jorden da och da.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Kan inte fatta att det redan gått 13 år.. pos pernai o kairos!!!

 • mia says:

  Att minnas och att uppmärksamma. V 17 kommer jag ha en tävling, det gäller att vara bäst på att måla häftiga bilder i paint. Alla biddarag är vilkomna att skickas till min mejl men bara de lämpliga publiceras i bloggen. Bilden som fått flest kommentarer söndagskvällen V.17 23.59 få ett fint pris. Skicka ditt bidrag till miajunnogelin@hotmail.com.

  http://miajunnogelin.blogspot.com

 • Anne says:

  Rosing blir bara sämre, men kollade på sista halvtimmen = lärorikt, é allt jag kan säga! Därefter undar man hur myckey hon fick för att medeverka i ett B, C. D framträdande! Köpte hennes bok för att tro att jag skulle kunna förstå mer – men efter att ha läst den……………så står den under mina normer och lyfter inte upp henne ett dugg!!. Appråpå böcker ..,återkommer… har ett par bra

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Rosing, ja…suck.. hon blev ”sur” över strippan och tyckte det var nervärderande.. hallå!! Hon behandlas som en prostituerad, eftersom hon framställer sig som en sådan!

 • Björn says:

  Well, life’s a heartache 🙂

 • Anne says:

  har jag missat det värsta som visas på t.v. just nu – jäklars!

 • Föneböna says:

  själv vart de inredningsprogram! den låten är ju sååå bra!

 • Jag har samlat ihop mina läsares bästa tips om hur man får fler läsare till sin blogg. Har skrivit dom i ett inlägg i bloggen. Så det är bara att ta för sig.
  Så välkommen in till min blogg 🙂

Arkiv