Inget avslöjande

Ledsen att jag inte kan avslöja min hemlighet idag, som jag lovade. Anledningen till detta är att jag inte har fått tag på Merlyn, som ju har ”paketet” hos sig. 
Förhoppningsvis imorgon!

Vi + soulmate Alexia med familj var hos mina föräldrar på middag och som vanligt var det härligt att ses och äta tillsammans! 

Mamma hade tillagat sin supergoda kycklingpaj, utöver pajen fanns det även spenat-fisk-soppa, fisk, potatis, sallad, smörstekta champinjoner, vitlöksröra och ett fantastiskt gott bröd som Alexia hade med sig. 
Alexia hade dessutom med sig en kladdkaka – som om inte min mammas radiotårta, morotskaka och tiramisu räckte!!!

Micaela med Alexia, som är hennes gudmor

Elena & jag!

Micaela & jag!

Efter middagen var vi hemma hos min kompis Irini. 
Min koumbara Efty som är Irinis syster, var oxå där. Det var Cina & Daisy oxå. 
Givetvis hade Cina med sig lilla Dixon 🙂

Nedan Efty håller på med Elenas mobil, det var något med blixten..

..och här tar jag fram min telefon så att vi kan jämföra..

Snart är det Sanningens Ögonblick och jag ska återigen vila ögonen på såååå snygga Pontus Gårdinger, suck..

Later! // Bellove

6 Responses to Inget avslöjande

 • Helena M says:

  Bella, först Ridge Forrester, sen Pontus Gårdinger. Jag måste snart ta ett allvarligt snack med dig. Öörrk 😉

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Jag är inte konsekvent, jag vet!!!! 🙂

 • Ni äter middagar tillsammans ofta va? Ni verkar ha ett väldigt tätt socialt umgänge. Skönt att ha släkt och vänner runt om en så ofta. Och vilka middagar sen…Det är inga dåliga maträtter det bjuds på. Bli så avis. Här är det minsann aldrig nån som bjuder på mat..snyft..

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Vi är mycket tighta i min familj! Och om du hade bott i Malmö hade jag bjudit dig på middag – fast du hade fått laga maten eftersom du är en betydligt bättre kock än mig!! Det ser jag på alla dina recept!! 🙂

 • Sarus says:

  Åhh, sannigens ögonblick 😛 Det bästa

Arkiv