Hemma, safe & sound..

Extremt trevlig kväll på KOI med bl a Neno & Jon samt några greker jag lärde känna. 
En av dessa grekerna tyckte jag var på mig som f-n…, jag gillade honom, men jag oroade mig för att han var intresserad av mer än vad jag var intresserad av… men det visade sig att han var gay och det var nästan exakt samma reaktion av denna gaykillen som det var av den här – klicka här!!! 
Jag blev oerhört lättad kan jag säga… men Jon blev desto mer orolig, hahahhahaa!!
Gaykillen fick mitt nummer och jag hoppas innerligt han ringer!!!
Han ska bli min nya bästa kompis – så mycket gillade jag honom!
Min sockertopp Neno & jag!

Neno & Jon

Nu ska jag sova ruset av mig! Skämtar såklart!! Sova ska jag, men inte ruset av mig.. jag vet när jag ska sluta…

Nattinatti!

3 Responses to Hemma, safe & sound..

Arkiv