Prins sökes! Anyone??

Då har det deklarerats att vi ska ha ett kungligt bröllop i Sverige – gud vad trevligt!
Inte för att det just är kungligt, utan för att ett bröllop äger rum överhuvudtaget! 

FYI, så bryr jag mig inte särskilt mycket om att Daniel är en man ”av folket” – vem bryr sig??
”Man av folket” eller ”kunglig” har för mig ingen som helst betydelse – ingen är bättre än den andra i alla fall!

Men jag tycker nog ändå att det är lite charmigt när en person av folket gifter in sig i kungahusen… det innebär att det finns hopp för oss vanliga röd-blodade & dödliga ensamstående mammor – titta bara på våra grannar i Norge, där har minsann en ensamstående mamma gift sig kungligt. 

Om MetteMarit kan, så kan väl jag???

10 Responses to Prins sökes! Anyone??

 • Natalie says:

  Har ingen aning om hur jag hamna på din blogg, men sitter här och läser alltså om min egen mormors begravning, minns inte dig därifrån, men får ändå tacka för att du kom till mormors begravning. Ha det bra, Natalie, Marlyns systerdotter

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Hej Natalie!
   Jag var på din mormors begravning.. har känt Merlyn i ca 20 år och vi umgicks mycket när vi var yngre. Nu är det mer sporadiskt, tyvärr. Men Merlyn är en oerhört god vän till mig och jag självklart gick jag på begravningen.. Kram och ha det bra!

 • Rospiggen says:

  Men absolut! Du är både vacker och smart!!

 • Pia says:

  Men att bli ingift kunglighet är väl inget att eftersträva! Gå omkring i fula hattar, döpa båtar och broar, lyssna på trista föredrag och få vänta i 7 år på att få visa sig offentligt med sin älskare!! ;o)

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Inte jag inte! Jag ska vända upp och ner på hela kungahuset!! 🙂

 • Föneböna says:

  you go girl 😉

 • Jag tycker det är så härligt att dom äntligen förlovade sig =) Att han är en av folket gör det bara bättre tycker jag. Go for it.
  Allt bra med dig?

 • Micke says:

  Grekisk Gudinna ska väl ha en Grekisk Adonis ? 😉

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Kunde inte sagt det bättre själv 🙂

Arkiv