Nu minns jag hur det är..

..att ha småbarn i huset…
Anna vaknade kl 02.20 och deklarerade högt och tydligt att hon ville  kissa…
Så det var bara att masa upp sig och gå med henne på toaletten. 

Klockan 07 var det dags för ytterligare ett announcement .. det var dags att vakna.. 
Ah nej, tänkte jag.. jag vill sova!!

På något oförklarligt sätt lyckades jag få henne att ligga kvar i sängen.. Anna kom med alla möjliga förslag & idéer till varför vi skulle gå upp.. men när hon sa att hon var hungrig fick jag snällt masa upp mig..

Här ligger hon nu, mätt och belåten och tittar på Barbie (igen)
Mina tjejer sover såklart fortfarande.. 🙂

Later!

9 Responses to Nu minns jag hur det är..

 • Tuta says:

  haha, ja mina är nu så pass stora att dom låter mej ha sovmorron, såå skönt 🙂

 • Rospiggen says:

  Haha! Jadu, och jag som är såååå morgontrött 🙂

 • Ekman says:

  Förmodligen så märker du av detta imorgon när du vaknar… dvs att sömnen inte var fulländad för tyvärr brukar i allafall jag totlat glömt bort att jag borde lägga nmig tidgare kvällen efter. Som ett brev på posten är jag totlat slut dagen därpå…
  Men nån gång kanske man lär sig, eller inte!
  ha en bra Söndag em/kväll.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   tack för tipset – då ska jag se till att lägga mig tidigt.. det blir en lååång dag imorgon. Ska till Ystad och statista i Wallanderfilmen igen.. 🙂

 • Föneböna says:

  Mys pys!!
  ha en underbar söndag bella! många kramar från mej!

 • Hoppas du får en trevlig Söndag!

 • tingeling says:

  hehe ja så e det med barn vettu.. men man kan ju passa på att mysa(läs slumra till lite) medan dom e mätta o belåtna o kollar film, i alla fall en söndag.. sjölv e man på jobbet, precis satt på köttfärssåsen så den får puttra till sig nån timme.. dax för lite dokumenatation medan det är lugnt..
  Allt e bra annars!!
  tjing

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Härligt – vi hörs! 🙂

Arkiv