Jag har en svaghet

Eller ja, jag har nog betydligt fler svagheter, men jag har specifikt en som jag inte klarar av till fullo att lägga av med. Eller vill… 

Det handlar om att jag inte kan låta bli att trycka till folk, oftast folk jag inte tycker om ska tilläggas!, när dom sagt något dumt till mig och i syfte att bråka.

När då någon jag inte gillar säger något riktigt dumt och personen ”lägger upp för smash”, så klarar jag oftast inte av inte smasha. Det går inte.
Fast ibland förstår dom inte ens att jag har tryckt till dom, såå korkade är alltså vissa!, och då måste man rub it in. 

Dom jag tycker om blir smashade med ett leende..

Jag erkänner att jag ibland känner en viss tillfredsställelse när jag smashat, men efteråt tycker jag synd om vederbörande… (det är oxå något jag måste jobba på – jag kan inte gå runt och tycka synd om alla alltid!)

Jag har försökt låta smashar passera vid flera tillfällen, men då moppsar personerna till sig, kräker ur sig ytterligare dumheter, värre dumheter!, och då klarar jag inte av att hålla tillbaka. 
Min respons är inte nådig. Jag slår av all kraft. 
Dom smasharna, som fått vänta lite, dom är inte att leka med…  

Dålig egenskap? 

Jag ska ju vara större än de mindre begåvade, är det inte så?
Jag ÄR större! 
Men det handlar såklart oxå om att jag inte kan låta folk trampa på mig ostraffat. 

Självklart tar jag inte alla fighter. 
Men vissa ogillar jag mer och dom är det ett sant nöje att få trycka till. 

Sen finns det dessvärre de människorna som inte är korkade, de är bara envisa som fan och helt enkelt inte kapabla att erkänna när de har fel – dessa personerna gör jag verkligen allt i min makt för att inte trycka till – det är ingen idé eftersom det inte går att nå fram – de erkänner inte ens för sig själva att de har fel. 
Och jag tycker inte om att tala för döva öron…

Jaja.
Är detta vanligt? 
Hur gör ni andra – smashar ni, eller låter ni det passera?

Kram Bellove

12 Responses to Jag har en svaghet

 • Ekman says:
 • Natt says:

  Samma här, folk jag tycker om får sig en smash med ett leende och de jag inte tycker om serveras utan leendet och stenhårt. Oftast servess!

 • Ekman says:

  Kali spera, ti kanis?

  Beträffande smashar…
  Jag är på tok för snäll… När läge finns att smasha så tycker jag bara synd om dessa mindre kloka människor. Jag försöker att omge mig med personer som jag tycker om. Övriga kan lägga sina klagomål, mindre genomtänkta ord till nån som bryr sig.
  Kram

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Jag är oxå snäll – väldigt snäll! Men jag tänker inte låta andra trampa på mig.
   jag försöker oxå omge mig med bra personer, men ibland måste man dessvärre ha kontakt även med folk man kanske inte är stormförtjust i.. Kram!

 • Robin Hood says:

  Dr Jekyll & Mr Hyde – syndrom? Eller Skönheten & Odjuret? Skämt åsido, jag tar för mig verbalt såklart när fel begås. Numer är jag inte tyst för orättvisor eller kurage för att hjälpa är en självklarhet.

  Är det en otrevlig jäkel så klart det känns bra. Jag missförstår dig inte iaf, man ska ju inte tåla vad som helst …

  Ciao Bello 😉 – i rosa på bilder?
  Janne Hood

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack för att du inte missförstår mig – å andra sidan tror jag du känner mig lite bättre än andra som inte läst mig lika länge. Jag är i alla fall inte på något sätt sur, absolut inte! Jag står för att jag inte backar om någon försöker sätta sig på mig! Jag är nog ganska verbal av mig, därav att jag lätt kan tvåla till folk om det skulle behövas!

 • Ichkebab says:

  Hej tog bort länken,,Gillar överhuvudtaget inte Att smascha någon..Min fråga varför ? Visst jag får komments från idioter. Men menar man kan ju vara mänsklig..Motiveringen har du ju..Trycka till någon är ganska svagt,,Nej håller med att man inte ska bli trampad av någon..Men att själv trampa ?

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Det var verkligen inte så det var menat – jag skulle aldrig någonsin trampa på någon eller trycka till någon för skojs skull. Du känner mig överhuvudtaget inte. Skulle aldrig trampa på någon för skojs skull. Men om någon ger sig på mig, så ger jag igen.

 • Anne says:

  SMASH!! he he ….:))))) … den som ”tar” energi ifrån en själv ska man inte ha med att göra! – ever again! PUNKT!! Det finns flera böcker i ämnet ”Energitjuvar” och hur dom påverkar oss..

 • Föneböna says:

  haha ja jag är nog lite för feg många gånger för att smascha, men de klart att jag gör de i mellanåt med!
  haha dessutom är jag nog en sån som inte fattar alla gånger då någon smaschar mej! hahaha!

 • Alexis says:

  Kalimera filenada mou. Ti kanis simera??
  O johan mou eipe pos esi aresis to skräck film… haha… Jati oxi .. boris narthis edo en savato, kiraki mazi me emena me to treno.. kai tha dis göteborg.. kai tha minis edo.. exoumai extra domatio …
  Filakia

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Akougete orea! Tha to kanonisoume 🙂

Arkiv