Gaykillar är det bästa smakrådet!!

Mycket trevlig kväll med Magnus & Tomas – det blev väldigt spontant att vi träffades – dom träffarna brukar oxå vara dom bästa!

Jag tar ut glöggen från kylskåpet

Magnus & Tomas

Jag & Magnus

Killarna fick agera smakråd – jag visade upp vad jag tänkte ha på mig på nyårsafton – jag fick godkänt av Magnus & Tomas (pew!, jag orkar inte med fler klänningmaraton i affärerna… två bröllop i höstas var nog! Kolla bland annat detta, detta & detta om ni vill påminnas om alla klänningar jag provat!) 

Nå, vad tycker ni om nedan klänning för nyår?

Jag ser för fan gravid ut på nedan bild – och det kan jag försäkra att jag inte är – det vore stört omöjligt!!! (mina vänner skojar med mig och säger att jag numera är kvalificerad att ta vaccinet Gardasil, det mot livmodershalscancer u know..man måste ju vara oskuld för att få det vaccinet..) 

Här med Tomas

Som sagt – lika trevligt som alltid att träffa Tomas & Magnus och vi ses och hörs snart igen, hoppas jag!

Vad ska alla ni andra ha på er på nyår?

Kram Bellove

22 Responses to Gaykillar är det bästa smakrådet!!

 • tuta says:

  sjukt söt klänning. själv ska ja dra på en jumper och mjukisar och pipa till jobbet.. haha!
  gott nytt år på dej! kram =)

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Gott nytt på dig med 🙂

 • Vashten says:

  Mycket mycket snygt…..hoppas du får en super härlig nyår med massa kärlek o vänskap….kramis o pöss…

 • Björn says:

  Bella, du är TOTALLY GORGEOUS! And you know it! Ännu en klänning du ser perfekt ut i 😉

  Gott nytt år på dig
  Kraaaam!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Min favoBjörn – TAAAAACKKKK!!

 • Bubbe says:

  Helt okej blåsa, alltså! =) Det lyser fest om den!

  Och nej – jag har inte fått kommentar från dig där du beskriver hur man ska göra för att få fram kommentarerna?

  Hoppas att DETTA når dig. Jäkla krångel…

  Hörs vi inte före, så: GOTT NYTT 2009!!!!!!!

  //Bubbe

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Så här gör du för att kommentarerna ska synas: Gå in på ”Visa alla inlägg”. Därefter går du till det inlägget som kommentaren är gjord på och klicka på ”granska kommentarer” – KLART! 🙂 Det var Alias som berättade det för mig, och det funkar! 🙂

   TACK för snälla ord och GOTT NYTT ÅR PÅ DIG MED! Kram

 • värmländskan says:

  Riktigt snygg klänning du har fått tag på måste jag säga. Och den satt som en smäck också. Skulle betala massor för en sån kropp som du har.
  Hoppas du får en trevlig nyårsafton. Själv ska jag spendera den med min familj och mina fantastiska systrar här hemma.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Åh nej, du vill INTE betala en spänn för min kropp som är full med celluliter och onödigt fett här och var.. !! Men du är så snäll som säger så fina ord…
   Jag ska fira hos min bror, min syster med familj kommer oxå samt en massa vänner till dom. Ska bli jättekul!!
   Kram och gott slut!!

 • Robin Hood says:

  Jockeys och brottare bastar bort kilon, men sällan mer än fem, sex max. Så det blir tufft, men klipp upp lite, låtsas det är sexigt och modeinriktat 😉

  Du bär dina oavsett så det spelar ingen roll. Det ansiktet finns bara i en upplaga.

  Kram
  Janne Förhäxad 😉

  Gott Nytt År

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   ”Det ansiktet finns bara i en upplaga” – Janne!!! Det var jättefint sagt av dig!!!!! TAAAAACCCCKKKK SNÄÄÄLLLAAAAA!!
   Stor kram på dig!!

 • Jag håller med dem som tycker att allt klär en skönhet! Du är jättefin! Kram till dig. Ska du på en stor fest eller? Och vad gör tjejerna då…

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tjejerna är med mig, hurra!!! Dom ville fira med mig, fastän dom egentligen skulle vara med sin pappa – jag är sååå glad för det!!

 • jag tycker att den är fin, men jag tror att allt klär dig

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Så snällt sagt av dig.. tack!!

 • Anne says:

  Fin klänning – men du passar ju i allt! Det är så tokigt att när jag numera går på stan och ser en snygg klänning, så tänker jag på dig – den dära skulle Bella ha passat i… he he. Jag ska inte göra ngt alls på nyår – jag brukar ta det lugnt, somna innan fyrverkerierna, gå upp tidigt på nyårsdagen och gå på gym, städa, jobba lite, träffa en vän… ja jag vet jag är tokig, men jag lever efter mottot, det man gör på nyårsdagen präglar resten av året…geesus – just läst vad jag skrivit – och fast det är sant så vet jag inte om det är klokt? Gaykillar är de bästa kompisarna en tjej kan ha! – och ja för att bli gravid måste man – hmmm! Gott Nytt önskar jag dig och tjejerna!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack snälla Anne!! Du är den andra som säger att jag passar i allt.. det är dock inte riktigt sant.. men tack ändå, du är så snäll!! 🙂
   Nästa gång du ser en snygg klänning, ta en blid och skicka den till mig!! 🙂
   Ha det bäst på nyår – tror du är klokast av oss alla genom att gå och lägga dig i tid..
   Kram !

 • Go morron! Vad jag ska ha på mig? Tja, den ena halvan av dagen en rutig flanellskjorta med trasig bröstficka, är visst ”inne” nu, grå arbetsbyxor från Blåkläder och en blå vinteroverall över det. Som luktar lagård och är skitig som fan, kommer snart till modevärlden 🙂 Och den andra halvan en grön mysdress, ev en beige filt över mig mot kvällen när jag sover i soffan 🙂

  Den klänningen var snygg!

  Jag tackar för dina tips och ska uppsöka Åhlens och dom andra två affärerna. Hör av mig om jag hittar nån eller inte!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Hhahaa.. lycka till vännen! 🙂

 • Robin Hood says:

  Ciao,
  snygg klänning, bara axlar är plus! Gravid, men då måste man ju – för att kunna bli 😉 Utan – ingen risk 😉

  Dina ögon är starkt vackra, fångar kamernas fokus exakt. Man går in i dem 😉

  Kram Bella!
  Janne
  Ps. Magnus hade en ovanlig min och Tomas kom väl nära eller? 🙂 Ds.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Du är så snäll Janne! Tack för fina ord.. 🙂 Jag gillar oxå bara axlar på klänningar!
   Och yes, för att bli gravid måste man… 🙂

Arkiv