Tabletter & namnsdagar

Idag var ju min sista penicillindag, skrev jag innan.
Jag borde då rimligtvis ha 3 tabletter kvar att ta.

Men hur förklarar jag då nedan? 5 kåvepenin kvar???!!

Jag måste alltså ha tagit Ipren & Alvedon igår och idag … 
Kanske därför jag knappt känt av mitt bråck??
Och idag behöver jag verkligen ta både Ipren & Alvedon; jag halkade och ramlade ner från trappan. Fick så jävla ont i häcken och armen!!

Jaja.
Om ett par timmar ska vi hem till Irini & Stefan
Alla som heter
 Stefan har namnsdag idag. 

Alla som heter Stefania har oxå namnsdag idag. Men egentligen ville jag inte skriva ut det namnet, för jag tycker inte om en specifik Stefania.. Men what the hell, det är jul och då får man väl ha lite överseende. Efter julhelgerna kan jag tycka illa om henne igen.

Puss for now! // Bellove

8 Responses to Tabletter & namnsdagar

Arkiv