Spaggemorsans dotter…

…heter min väninna Beatas dotter Yessicas bloggbesök!!!
Hon har dessvärre inte uppdaterat på ett par veckor nu – men det är i allra högsta grad läsvärt det hon skrivit so far!
Yessica är den coolaste och smartaste 17-åringen jag känner och jag är så imponerad över hennes driv, ambition och målmedvetenhet! 
Hon kommer att gå lång – kom ihåg var ni läste det först…

På tal om Beata.. jag skrev ju igår att jag skulle lägga mig på soffan där hemma och bara ta det lugnt.. well, jag låg på en soffa (världens skönaste!!!), men det var inte min egen soffa jag låg på; jag hamnade hemma hos Beata, hon lockade med vin, kedjerökning & hetsätning – jag var såklart inte svårflirtad, så jag tog på mig mina undercover-kläder och åkte hem till henne 🙂

Nu har vi har varit uppe sedan halv8, läst tidningen, ätit godis & ostbågar, druckit te och skvallrat – okej, jag erkänner, det var bara jag som hetsåt imorse, Bönan åt inget godis, hon bara rökte – det gjorde inte jag!!! 🙂

Ska strax jag bege mig hemåt, hämta barnen och på eftermiddagen ska vi på glögg hemma hos Tomas & Magnus – ser jag fram emot!

Puss for now!

7 Responses to Spaggemorsans dotter…

Arkiv