Mat i stora lass…

…min soulmate-koumbara Alexia är ett proffs i köket… (oxå.)!!
Vi var ca 15 tjejer hemma hos henne och Alexia hade lagat flera rätter, bla en oxsvansgryta med glögg i och en köttgryta till som jag inte kommer ihåg vad den hette. 
Till det vildris, bröd, sallad och smulad fetaost!
Efter maten serverades det även ostar, frukt, kex och givetvis en massa efterrätter som hon oxå svängde ihop i ett nafs, bl a chokladfudge, panacotta och tiramisu..
Just det, till förrätt hade hon även gjort baconlindade dadlar – MIN ABSOLUTA FAVORIT!! – och även en parmesan-cream cheese- något.. Supergott det oxå!!

Nedan Alexia, och Cecilia, som öppnar sina presenter, hon fick jättefina saker!!

Jag & Anna köpte bl a ett silverhjärta i kedja, och så lite smått och gott från Lagerhaus – som har blivit min nya favoritaffär lately!!
Där finns ju hur mycket roliga saker som helst!!!
Bl a nedan påse  🙂

Nu ska jag lägga mig i sängen med en bra bok tills jag somnar.
Och imorgon är det äntligen dags för mina stoltheter att komma hem – FINALLY!!!

10 Responses to Mat i stora lass…

 • Föneböna says:

  Men hjälp vad gott de där lät!!!
  fasen.. nu är jag sugen att laga iordning en trerätters här till lunch 😉
  kramar!

 • Tuta says:

  åh lagerhaus har tillhört mina favvisar lääänge..haha, man hittr alltid NÅT.. ofta för mkt lixom.. haha!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Eller hur!! Jag hittar oxå alltid något!! 🙂

 • Frogprincess says:

  Det låter som mycket god mat…
  Men Lagerhaus… Har aldrig tyckt om det stället. Jag funderar bara på var allt hamnar när folk tröttnar.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   I soptunnan – eftersom det inte är några dyra grejer 🙂

 • Go förmiddag! Jisses vad mycket mat! Där skulle jag trivas som fisken i vattnet 🙂 Fast jag vet inte vad hälften är, haha! Ni har det då väldigt roligt tillsammans! Hälsa och gratulera i efterskott från mig! 🙂

 • Sandra says:

  Hejsan!

  Jag har några jättebra tips till dig 🙂 2 sidor där man får presentkort på kläder och prylar helt GRATIS! Det finns ju onändligt många såna här gratissidor men dom här två är helt klart bäst och lättast att tjäna poäng genom 🙂

  1. GRATISMODE

  Denna sida är min absoluta favorit, då det är så otroligt lätt att få ihop mycket poäng. Det som är extra bra med denna sida är att du inte behöver ha en stor blogg eller liknande för att få mycket poäng, det går att samla mycket poäng på flera olika gratis sätt! Registrerar du dig via mig får du 50 poäng + att du får över 30 poäng till bara genom att klicka på några länkar. Du får också poäng genom att skriva om sidan på din blogg eller bilddagbok 🙂 Ett annat stort + med denna sida är att dom använder sig av superpresentkortet vilket innebär att det finns en mängd olika affärer att välja ditt presentkort från. Det innebär också att du kan få ända upp till 1000 kr i ett presentkort. ( vilket inte tar lång tid att få ihop :)) Exempel på affärer att använda ditt presentkort i är: SIBA, IKEA, dinsko, H&M, Stadium, Cervera, Åhlens m.m.m.! Kolla in denna sida vettja 🙂

  http://www.gratismode.se/?c=3766

  2. GRATISKLÄDER

  Denna sida är underbar. Jag har nu fått 1250 kr i presentkort därifrån 🙂 Man kan välja att få presentkorten från Gina Tricot, H&M eller JC. Missa verkligen inte denna sida!

  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=803

  Lycka till!

 • Micke says:

  Mmmm..det är så underbart gott och avslappnande 🙂 *sträcker fram en varm kopp* Hoppas du får sova gott & drömma sött 😀

Arkiv