Alex & Dimitra :-)

Hade en supertrevlig kväll med Aleka & Dimitra igår
Jag & Dimitra träffades på Östermalm och tog ett varv på bl a Stureplan i hopp om att få springa på någon kändis, helst min nya stora kärlek Pontus Gårdinger (shit, vad han är hot-hot-hot, alltså …), men vi sprang tyvärr varken på Pontus eller någon annan kändis, så istället mötte vi upp med Aleka (Dimis syster) och vi åt middag på Sonjas Grek (hette det så??), ett ställe med jättegod grekisk mat. 

..och här kom jag på att blixten var off.. 🙂

Mycket kul middag! Dimi och Alex är så trevliga och roliga och jag kan inte låta bli att bli ibland bli nostalgisk över det faktumet att vi aldrig blev släktingar med varandra… min första kärlek i livet, I (eller H om man är grek), var ju släkt med dom.. Suck, jaja.. vad är en bal på slottet…
Efter middagen var tyvärr Aleka tvungen att åka hem, men jag & Dimitra fortsatte till Skrapan – jag kommer inte ihåg hur högt upp det var, men det var högt…baren längst upp heter ”Himlen därtill”, eller något sånt. 
Här en bild på Globen från Skrapan

Jag & Dimitra på väg hem efter en drink på Skrapan:

Det var gårdagen – ikväll åker jag hem! Hörs då –  men innan dess är det dags för mig att gå till frissan…de gråa håren har växt ut igen..

PUSS!

11 Responses to Alex & Dimitra :-)

 • "GudruN" says:

  men oj… snacka om att den där restaurangen o en av de jag brukar jobba på haft samma inredningsdesigner!

  har lika väggar o lika bord olika stolar…läskigt…

 • Emma says:

  Mysig kväll 🙂

 • Tuta says:

  låter som en heltrevlig kväll =)

 • Dimitra says:

  Det var väldigt kul att du kom och hälsade på. Kom fler gånger…Kala perasame!
  Kram
  Dimitra

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Ja, det var verkligen trevligt, jag kommer fler gånger 🙂
   Filakia!

 • Mollan70 says:

  Hejsan!
  Vad mycket roligt du hann med i Stockholm.
  Jag har aldrig varit på Sture plan. Var det kul?

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Inget särskilt om jag ska vara helt ärlig. Eller så är det jag som inte inser hur ”coolt” det är att hänga där 🙂

 • Kryddan says:

  Förstår du blir gråhårig av att vara i 08a land:)
  Hoppas hem resan gick bra:)
  Ha en trevlig kväll på dig Bella:)
  Kram

 • Föneböna says:

  åh så mysigt de ser ut på korten!!!
  ha en underbar dag i dag!
  kram

 • Vilken utsikt du.. Där skulle inte jag våga vara, jag är så höjdrädd så det är inte klokt, och jag är av den sorten som ska hoppa ner när jag får svindel! Det är liksom ingen bra kombination 🙂
  Så du har också gråa strån? Jag har gjort slingor på mina 🙂

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Jag har massor med gråa hår… 🙁

Arkiv