Stockholm är en vacker stad…

…var förbi bl a NK, Dramaten, & Slottet – guuud så fint!! 
Speciellt så här på kvällen när allt var upplyst och lite julskyltat…
Men… jag älskar fortfarande Malmö mest.. 🙂

Jag är i alla fall just precis hemkommen från CiaoCiao Grande Restaurang som ligger på Östermalm, var ute med kollegerna på middag och vin – fantastiskt god mat!!
Hemkommen & hemkommen förresten; jag menar hotellkommen

Ska rätt in i duschen nu, om en halvtimme kommer Louise, en av mina förra kolleger från mitt förrförra jobb, vi ska ta en kaffe (inget mer vin för min del ikväll… har redan druckit två glas.. ) och snacka lite skit – ska bli såååå trevligt!!
Louise har jag inte träffat sedan jag lämnade mitt förrförra jobb, och jag ser verkligen fram emot att träffa henne!

Dessvärre kan jag inte visa bilder jag tagit, bla på min brännskada och från stan, glömde USBsladden på jobbet, men min brännskada ser inte lika bra ut som den gjort dessa dagarna..- faktum är att det ser riktigt illa ut; torrt och sprucket och hyn är rosa-aktig..
Not särskilt beautiful…
Det kliar om möjligt ännu mer idag och det gör faktiskt ganska ont!

Ska kanske ta ett par glas vin till med Louise i alla fall, då kanske jag kan döva smärtan, hahahah!!

Tack för alla era fina och snälla kommentarer – hinner varken publicera eller svara på dom nu – Lollo kommer om 20 och jag ska ha hunnit duscha innan dess!

Stooor kram och många pussar från en skåning i exil 🙂

12 Responses to Stockholm är en vacker stad…

 • Sill-Britt says:

  Oooh så härligt med hotellvistelse! Njut! Jag får inte ofta chansen men NÄR det händer är det underbart! (Varför tar man inte in oftare egentligen? Det kostar ju som en krogkväll och är fasiken mycket skönare, i alla fall om man har tre energiska barn hemma..)

 • Kryddan says:

  Hej vännen hoppas allt är bra förutom med brännskadan då:( Jävla skit när man bränner sig.
  Ha en trevlig kväll på er .)
  Kram

 • Anne says:

  Ruskigt väder vi har haft sedan du kom till stan :))! Ciao Ciao Grande är en mycket bra restaurang – men jag har just påbörjat en tvåveckors diet (scarsdale), så vill inte tänka på ”goda matställen” just nu…. 🙂 Jobbade tidigare på en ”Italienare”, det har satt sina spår, som nu MÅSTE bort!

 • Föneböna says:

  *blåser på brännskadan*
  hoppas den blir bättre snart!
  ha det så mysigt där uppe! själv hoppas jag på att få pengar snart så jag kan åka upp och julshoppa lite!
  ha det gott vännen! kramar

 • Anna says:

  I have forgotten to tell you to use Elisabeth Arden’s ”Eight Hour Cream” on your ”brann skada.”
  It is also good for dry lips and skin in general.
  But reallly the quickest way to heal skin.
  x Anna X

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Why didn´t you tell me before!! Inser du hur mycket lidande du kunde ha sparat mig!! 🙂
   Kram min vän 🙂

 • Syren says:

  God morgon! Hoppas din brännskada är bättre nu. Ha en fin tisdag.

 • Alexis says:

  Sthlm må va fint men vad mycket skit det finns där då…. tro mig… är i sthlm minst 4 ggr i veckan och när man sett det mesta om o om igen så börjar man upptäcka baksidan av folket och staden… och den är inte vacker kan jag säga. Stressade otrevliga stockholmare … som knuffas på deras jävla rulltrappor för hinna med 5 sekunder före ner på marken… för jävligt… NÄ… sthlm att besöka nångång är kanske trevligt men att bo där… kan jag inte fatta hur folk kan göra det när det inte finns nått värme i folket och att vara trevliga…
  kram kram

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Är du inte lite orättvis, Alexis? Sååå illa är det väl inte? Jag har inte upplevt stockholmarna så iaf! 🙂

 • tuta says:

  ja visst är de fint i stockholm. ääälskar denna stad! vet inte nåt om malmö, never been there så för mej ät sthlm de finaste =D

 • Välkommen till min hemort. Nu befinner du dig ca 30 minuter från mig..=)
  Hoppas det varit en trevlig dag och kväll.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Det var det – myyyycket trevligt till och med 🙂

Translator

Arkiv