Titta på TV3:s ”Insider” ikväll!

Insider ikväll och i dagens Metro: Var är mina barn?

Det handlar om kvinnor som kidnappar sina barn fastän pappan tilldömts vårdnaden/umgänge – tydligen så försvinner det 4 barn i Sverige varje dag, och den som ligger bakom kidnappningen är oftast barnets mamma. 
Sjukt.

Om
pappan är pedofil, kriminell eller missbrukare, då köper jag att mamman tar barnet och sticker!
 
Självkart ska inte barnet behöva gå i närheten av en sådan pappa!

Men om det är en fullt normal pappa med ordnat liv och ingen kriminell ”record”, som bara vill umgås med sina barn, och mamman ändå sticker – då kan man ju ifrågasätta hur intelligent den mamman är på en skala…? 
Hon är uppenbarligen inte alltför begåvad… och bör då rimligen heller inte vara vårdnadshavare
(vilket ju dessa mammor i kvällens avsnitt blivit fråntagna).

Männens enda ”brott” är antagligen att de har valt bort barnets mamma eller att mannen träffat en annan kvinna. Och då tror mamman, med sin begränsade lilla hjärnkapacitet att hon straffar pappan genom att gå under jorden!
Men den som får betala priset, det är barnet.

Hur fan kan man göra så mot sitt barn???

//Bellove

16 Responses to Titta på TV3:s ”Insider” ikväll!

 • Robin Hood says:

  Ën viktig och svår fråga. Metoderna är många för att få bort barnen från pappan, jag vet eftersom mitt ex för länge sedan hindrade mig att umgås med mina två. Man kan vara bortrest, inte svara i telefon, förtala, allt!

  Man kan alltså vara oskyldig och skötsam, men barnen försvinner. Plastpappa är så vedertaget idag så barnen kallar de nya – för pappa.

  Mitt liv blev förkrossat, men nytt liv, ny son, men all kamp för de två första – blev en svår förlust (för alla?). Mammor säger ofta att de känner mer för de förlöst barnen, haft dem i sin mage osv. Men är man engagerad far så har man ändå oddsen emot sig …

  Janne

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Jag tycker det är fruktansvärt det du varit med om. Tyvärr finns dessa hemska kvinnorna och dom kommer alltid att finnas… Man kan ju bara hoppas att dom själva inser sina tabbar – fast det kanske är att önska för mycket!

 • Micke says:

  Hoppas du vill antaga utmaningen… Välkommen!

 • Alexis says:

  Den programmet va skit bra… De ska inte bara tro att män är svin i denna värld och hur kvinnor använder sina barn som makt… och annat…
  Hoppas du får en trevlig dag.
  filakia

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Ela Alexis – tyvärr TYVÄRR!, finns det extremt många kvinnor som använder barnen som makt… Jag förstår inte hur man kan göra så, och jag kommer ALDRIG att förstå hur kvinnor kan göra så mot sina barn.
   Filakia!

 • Föneböna says:

  god morgon kära du!
  hoppas du får en underbar dag!
  ha det gott!

  kram

 • kryddan says:

  God morgon på Bella:)
  Jobbade i går kväll så jag kollade ingen tv, men jag läste om det i tidningen.
  Är själv såååååå nära nu å lägga en blogg om hur JAG tycker jag behandlas som pappa, fattar inte varför jag inte gör det heller men tycker nog det skulle låta som jag *gnäller* då det skulle jag då få uppkastat av en person om jag gjorde det. Men vi får väll se även jag har en gräns för hur mycket jag pallar med innan jag vräker ur mig saker, skrivit flera gånger men ångrat mig precis när jag ska publisera det för då har man coolat ner sig. Aja blev längre än vad jag skulle skriva nu då hehe.
  Ha en bra dag på er vännen:)
  Kramiz:)

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Jag hoppas att det löser sig för dig! Så länge man är reko och ordentlig så tycker jag man ska få ha kontakt med sina barn!

 • Silverstolpe says:

  Förvånansvärt många kvinnor verka tycka att barnets pappa bara var donator, oavsett hur gifta de faktiskt var!
  Jag är ju bara karl så jag begriper inget utav det alls…

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Förvånansvärt många kvinnor använder barnets pappa som donater även om dom INTE är gifta – även när dom knappt ens är tillsammans…

 • Frogprincess says:

  Ja det kan man undra?

 • Mollan70 says:

  Sååå fruktansvärt. Vad ska barnen få för bild av sin förälder kan man undra?!
  Tack för kommentaren i min blogg!
  Jag blir glad varje gång. =)

 • alias says:

  Jag blir GALEN när jag hör talas om typer som använder barnen som vapen när förhållandet spricker. Usch usch usch!

 • Föneböna says:

  god kväll vännen!
  det är fruktansvärt vad många barn får utstå massa skit.. man borde ha rätten att få ha båda sina föräldrar vid sin sida som barn om de är friska!
  ha det gott! kramar

 • ricc says:

  Jag håller helt med dig, sjukt att man kan göra sina barn så illa!! Skulle aldrig hur arg o besviken jag än blev göra så mot mina barn, de har rätt till både sin mamma o pappa!!

  Jasså det kommer dröja då får jag väl smyga in här titt som tätt o kika på korten *hehe**

  kram sexy,,,,

Arkiv