Tips till Sveriges bensinmackar!

Jag vet inte hur det är med er andra, men jag tycker inte om att tanka. 
Tycker det är sååå jobbigt att gå ut ur bilen, speciellt om det är kallt, blåsigt och regnigt, vilket det ju till största delen är i denna delen av landet….! 
Och alla som känner mig vet att jag hatar när det regnar, jag hatar när det blåser (om jag är utomhus, alltså) samt att allt under 30 grader är för kallt.

I Grekland behöver du inte stiga ut ur din bil när du ska tanka.
Du sitter lugnt kvar under tiden som en anställd tankar åt dig samtidigt som du oxå får rutan rengjord- och du behöver inte ens stiga ut ur bilen när du ska betala.

Det_är_service!!

När ska vi i Sverige börja ta efter??

10 Responses to Tips till Sveriges bensinmackar!

 • Eva-Marie says:

  Det skulle ju onekligen ge en del jobb… men som det är nu så är ju alla mackar obemannade… KRAM

 • kryddan says:

  Den servicen fanns på 70-talet här i Sverige:)

 • Blondiie says:

  Ger mig fan på att OM det skulle bli så så skulle jag bli arbetslös å tvingas flyta 98 miol till överlaix, ta ett jobb pga nya regeringen å voila så får jag stå å tanka 1354548 andra bilar om dagen, I ösregn, minus och storm….
  Bättre att göra som jag, låtsas man inte får upp tanklocket å låta nån annan tanka =)

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Ja, men då måste du ändå stiga ut ur bilen!

 • Frogprincess says:

  Jag har redan en anställd som tar hand om tankningen – sambon!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Men jag har ingen sambo!

 • Björn says:

  Nja, länge leve självbetjäningen… jag hade fått dåligt samvete om någon annan gjorde så enkla sysslor åt mig. Fast är man grekisk gudinna så förtjänar man att bli uppassad, naturligtvis, så jag låter dig komma undan med det 🙂

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Åh Björn, tack för dagens första härliga skratt 🙂
   Jag anser mig inte alls vara bättre än andra, men jag kan heller inte förneka att jag är väldigt bekväm av mig…
   TACK för att du låter mig komma undan med det – KRAM!

 • Magnolia says:

  Visst en regnig blåsig och illkall dag kanske det kan va något men fy tusan för ett samhälle som ser ut så i stort … men ska ta upp det på vårt nästa möte : ) Bensinmackarna är ju ändå på väg att dö ut så 😛 ( sägs det )

  Låter som att du borde bo någon annanstans än i Sverige hehe , vårt klimat har ju aldrig vart som du verkar vilja ha det , men kanske om några år då klimatförändringarna blivit så ”heta” då vill man nog inte va någon annanstans än lite norr över ; )

  Ha det gott : )

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Oavsett klimatet så skulle jag aldrig flytta från Sverige och MALMÖ! Sverige är landet jag älskar och Malmö är staden jag älskar.. så jag väntar ut klimatförändringarna… 🙂
   Återkom gärna med hur ditt förslag togs upp på ert nästa möte 🙂

Arkiv