Carola – i all evighet…

Ni som känner mig och växt upp med mig vet att Carola var GUD..  här kan ni läsa om hur jag stal & ljög, men även hur jag got busted. 
Jag var kapabel till  en hel del för att få gå på hennes första konsert

Jag  är givetvis inte lika fanatisk nu som när jag var 13, men jag minns för några år sedan när jag fick en ansökan från en tjej som hade jobbat som Carolas assistent – Carolas assistent!!! Jag var imponerad!!

Jag tog in den här tjejen på intervju (såklart!) men jag vill oxå för ordningens skull säga att hon var kvalificerad för tjänsten hon sökte. 
Naturligtvis frågade jag hur det var att jobba för självaste Carola och den här tjejen berättade att det var en oerhört lärorik period.  

Att Carola är en otroligt driven affärskvinna som lämnar ingenting åt slumpen. 
Att Carola har järnkoll på allt och alla inom hennes bolag. 
Och att ingenting görs utan att det är genomtänkt.

Men oxå att Carola kanske inte inser att hon ibland driver folk alldeles för hårt  och att hon oxå kan ställa orimliga och orealistiska krav. 
Hm, det är ingen egenskap jag beundrar direkt… – men Carola kan göra såhär och ändå get away with it – bara för att hon är just Carola!
Och det kommer troligtvis ALLTID att finnas folk som är beredda att ge sin högra arm för att få jobba för Carola.. 

Jaja. Oavsett hur hon är som företagsledare, så kan hon i alla fall sjunga, det kan man ALDRIG ta ifrån henne.

Och just det ja, jag & Carola har faktiskt ett par likadana stövlar!! COOLT VA!!!?Det såg jag (eller rättare sagt, det var en kompis som upptäckte det), när Carola uppträdde på Malmöfestivalen för flera år sedan, så här ser dom ut:

Snygga va?! Men jag vill inte berätta vad mina vänner döpt stövlarna till… 🙂

Nu ska jag hit the shower och efter det blir det nog en powerwalk hem till mina föräldrar där vi alla ska samlas för att äta middag 🙂 

Höften känns bättre.. – just det! Jag berättade aldrig att när vi spelade innebandy på Annas möhippa så hände det något med min höft, något som gjorde jävligt ont… men idag känns det som sagt bättre

10 Responses to Carola – i all evighet…

 • Eva-Marie says:

  Viva Carola! Jag tror helt säkert att hon har full kontroll på allt… KRAM

 • tuta says:

  ja hon må vara hmm, skum (?) på olika sätt men nog lan hon sjunga allt =)

 • Emma says:

  Jag tycker med om mycket av hennes musik 😀

 • Kul! Kag är också svag för Carola samt har ett par liknande rosa stövlar…

 • Anne says:

  Tror inte Dimitris skulle tycka jag är så kul -jag är 54 :)))) men tack för tipset ändå! Den nya bilden som du lagt upp till höger (jätte fin förresten) inspirerade mig till att gräva i min byrålåda med osorterade foton idag….hu, det var värre än att sitta på nätet, timmarna har bara flugit sin kos snabbare än vanligt idag – och vad mycket fina minnen det flög ur lådan dessutom!!

  Nu har jag fått blodad tand och vill fortsätta gå ner för ”memory lane”. Dammråttorna får klara sig själva ett tag till….

  Hoppas höften känns bättre?.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Åh vad härligt med memory lane.. )
   Tack, höften känns bättre – och vet du: ålder är bara en siffra!! 🙂

 • Maggan says:

  Hej steppar in på din blogg, jag tycker också att Carola är bra. Snygga stövlar

 • Emma says:

  Carola sjunger bra 😀
  Snygg skor 😉

 • .-) carola ja, hihi vem hade inte henne upphöjd till skyarna hihi..nu verkar det dock skett ett generationsskifte; Ingen succé sist direkt…men hon kommer alltid att kunna leva på musiken, så länge vi, lite äldre minns henne hehe

Arkiv