Jag har skadat mig

”HA! Rätt åt henne”, tänker säkert dom som inte gillar mig. 
För det finns faktiskt folk som inte gillar mig (hur osannolikt det än låter, hahha), det är inte bara som jag säger. 
Men det roliga är att jag vet att dom som inte gillar mig ändå är här på min blogg och kollar – dom kan liksom inte låta bli! Hejhej, förresten!! 
Jaja. Men nu skiter jag i dom.

Jag har stukat mina stackars fingrar på handbollsträningen idag.. 🙁

Och det gör jävligt ont… Vilken otrolig tur att jag klippte ner mina naglar precis innan träningen..jag vill överhuvudtaget inte ens tänka på hur det hade gått om jag haft kvar mina långa naglar när jag skulle ta emot en passning och fick bollen mitt på fingrarna. AJ!!!
Jag måste bli bra fort – nästa helg är det VeteranEM och jag måste vara fit for fight!!

Flera av mina vänner undrar hur jag kan spela handboll när min smärttröskel är så låg?? Handboll är ju en tuff fysisk sport!

Ja, det är en bra fråga! 
Det ÄR tufft och jag har nog aldrig gått av planen utan ett & annat blåmärke eller några stukade fingrar – i bästa fall!
Jag är heller inte särskilt stark av mig – däremot brukade jag vara väldigt snabb och smidig – notera att jag skrev brukade; men sen jag gick upp 10 kilo är jag varken snabb eller smidig längre, suck…

Jag har spelat handboll sedan jag var 10 år – nu är jag 38. Alltså har jag spelat i 28 år. Men säg 25 år, det har ju kommit lite skador och en graviditet där emellan oxå. 

En period på 80-talet (1986 och 1989) spelade jag i Grekland – nej, inte som proffs (även om jag gärna vill att andra ska tro det…hahha), men jag bodde där och spelade först för ett lag i Thessaloniki som hette VAO, tror jag, och sedan för Kilkis GAS. 

Fram tills jag fick barn spelade jag aktivt, därefter spelade jag i Korpen!

Vet ni, nu måste jag lägga mig…jag har skitont i fingrarna och det är alltid värst dom första dagarna – jag har under alla mina år som spelare stukat (även krossat en gång) mina fingrar X antal gånger – och jag blir lika förvånad varje gång över hur ont det faktiskt gör..

Tyck gärna synd om mig, ni som faktiskt tycker om mig, och ni som inte gillar mig, ja, ni kan dra något gammalt över er!

Godnatt!

 

29 Responses to Jag har skadat mig

 • Det där med att skada sig i handbollen är nog obligatoriskt tror jag..det liksom ingår. Tro inte det var nån som spelade som inte hade tejpade fingrar eller knäskydd. Jag själv var ganska fri från synliga skador när jag spelade kantsexa men när jag började som mittsexa så blev det en del småskador…hehe det fick mig att tänka på varför mina tränare tyckte jag var grym som försvarare. Jag var helt enkelt för dum för att flytta på mig så de sprang alltid rakt på mig och jag for i golvet…hahaha

 • Emma says:

  Stackare, hoppas det blir bra fort 🙂

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack…det känns redan bättre!

 • hehee, rolig blogg, du ser inte ut att vara 38 precis…

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Mer smicker, mer smicker!! 🙂

 • Björn says:

  Citera på du!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Thanx – skriver snart ett nytt inlägg!

 • Björn says:

  Och än en gång – du hittar bara på att någon inte gillar dig. Det finns ingen människa på jorden som kan ha så pass allvarliga kromosomfel att de inte gillar dig. Såvida inte någon form av avundsjuka ligger till grund…?

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Hahahah – precis så är det, AVUNDSJUKA!! Men jag gillade kromosomfelet bättre – får jag citera dig på det? 🙂

 • Björn says:

  Tycker så ofantligt synd om dig! Min älskling ska inte gå runt och ha ont.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Känns genast lite bättre…tack..

 • Helen says:

  Handboll gör ont!! En av mina sönder spelar handboll och hans senaste blåtira har precis lagt sig.Måste vara skitroligt att du verkligen fortsatt spela i alla år.
  Veteran-EM…..kan bara bli kul!
  Må gott och krya på dig snabbt så du hinner träna lite till innan det gäller 😉
  KRAM

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack!! Jag ska se till att bli bra fort så jag kan spela nästa helg!! 🙂

 • Ammis says:

  Tycker faktiskt synd om dig, du får min tröst:0). Men jag tycker att handboll är otroligt tufft, man går ju in för att skapa ”frikast”(heter det så?)så att man själv får fördel av det….fattar inte riktigt. Dom ser ut att få skitont in i mellan. Nej, om den sporten tycker jag inte om. Men du är säkert jätteduktig så lycka till o hoppas dina fingrar piggnar till snart. Have a nice day.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Japp, det heter skapa, eller söka frikast – det gör man när det är lite tid kvar och när man vill behålla bollen. Det går alltså inte att bara spela bollen fram & tillbaka, då förlorar man bollen till det andra laget för passivt spel..! Jag älskar att spela – det är verkligen skitkul!!

 • pyret says:

  Stackars dig… inte skönt!
  Men du…

  Din blogg är nominerad! 🙂 I min blogg

 • Micke says:

  Tycka synd om… Sträcker fram en blomma och choklad… Frossa och bli frisk snabbt 🙂

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack Micke, jag ska frossa och bli frisk!

 • Äh vilka ska jag knäcka nacken på vavavavava?Vaddå inte gilla dig!!! Mi tous piaso, sou leo…AJAJAJAJ usch inte skönt!!! Åh handboll har jag bara spelat i skolan men gud va kul det va!! Kram på dig & hoppas du fått sova!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Jag har sovit… skönt.. men blev väckt av att det ringde.. 🙁 Telos panton, det känns bättre idag!

 • Hej Bella! Hoppas att allt är bra med dig. Jag har en utmaning till dig. den finns i min blogg.

  Hoppas att du ligger i din säng och sover nu, och inte sitter ensam uppe och glor. Som jag. Jag är så jäkla trött men kan inte somna. Det är jävligt jobbigt
  Ska göra ett nytt sovförsök nu. Ha det så bra. Vi ses igen

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Hoppas du lyckades somna!! Komemr in till dig snart!
   Kram och ta hand om dig!

 • isabella says:

  hej jag ritar porträtt bilder mm för endast 100 kr.
  kolla gärna in min sida för att se lite va jag har ritat

 • Inget Namn says:

  vad fina bilder

 • Eva-Marie says:

  Åh de är så FINA dina granna töser!! Hur har du det annars där nere i Malmö? KRAM

 • Ammis says:

  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.4115636
  Hej vännen. Länken ovan är till utmaningen jag har dragit in dig i. Är du med??

 • Rospiggen says:

  Härliga bilder!! Tackar för nomineringen men jag är för trött för att ta tag i det nu, jobbig och jäktig dag idag. Jag tar den i morgon när barnen är i skolan (bara nätet funkar då).

 • SVAR: Nä, jag har bara hört att man inte kan permanenta…kollade med min frisör..men hon sa att det kan bli oanade färger….popoooo fantasou…tha forao kapello opou kai na pao 🙂

Arkiv