REA-fyndat idag!

Åkte till IKEA med tjejerna idag och köpte ramar till några av bilderna vi tog i Grekland. 
Vi passade även på att ta ett varv på stan, åt sushi, och jag fyndade en jättefin vit linneklänning från MEXX (i storlek 40 om någon undrar…). Den var nersatt från 900 till 600, men just idag var det ytterligare 30% på reapriset, så jag gav strax över 400 kronor för den. Klänningen ser inte särskilt speciell ut på bilden, men den sitter jättebra på mig! 🙂

Köpte oxå en skitsnygg ring från DYRBERG/KERN som jag inte lyckas ta någon bra bild på…
Och så köpte jag en riktigt snygg sak till min favoritsvägerska oxå… !! 🙂
Måste även handla till min bästis Bönan, hon fyller år på lördag!!

Nu har mina tjejer åkt… deras pappa hämtade för en stund sedan… så tomt huset är… 🙁
Tur då att jag ska till Conny ikväll och umgås med henne och samtidigt hämta min systers bilnycklar! Först sa vi att vi skulle äta, men sedan kom jag på att jag har ju slutat med det numera, att äta alltså, så nu ska vi bara fika! 🙂 (skämtar, klart jag inte slutat äta, men jag har slutat äta onyttigt!!).
Conny är en mycket god vän till familjen sedan vi var små barn och hon var den enda som inte var rädd för mig, haha!! 
Conny är även lilla Dimitris gudmor och utöver det är hon oxå delägare till Studio Cera – salongen som är bäst i Malmö på att ta bort oönskad hårväxt! 

Talk to you later!

6 Responses to REA-fyndat idag!

 • Syren says:

  En snygg klänning!

 • Rospiggen says:

  Kul att göra såna fynd! Ja, vad göra som förälder? Kanske grunda med att göra dem skeptiska och kritiska till alla nya påfund som dyker upp hela tiden. Lära dem att ifrågasätta och inte bara svälja och acceptera allt.

 • C.V says:

  då har du haft en bra dag, och det viktiga är ju att du trivs i kläder som du köper

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Ja, förvisso.. men jag vill ändå bli smalare!!

   🙂

 • Jenny says:

  Det där med att sluta äta onyttigt är rätt lurigt har jag märkt. Jag lyckas inget vidare i alla fall. Men det blir säkert bättre när vi kommer igång med jobb/plugg ordentligt och får fasta tider. *hoppas*

  Stl. 40 är för övrigt en väldigt bra storlek.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   40 kanske är bra, men 38 är bättre för mig.. 🙂 Då sitter kläderna snyggare och jag kan ha på mig vad jag vill! 🙂

Arkiv