Hyfsat bra start på dagen & förtydligande

Fick dagens första och mest fantastiska överraskning när jag ställde mig på vågen i morse: endast + 1,1 kg!!på nästan fyra veckor!!!!!!!!!!!
Mycket positivt!! Jag brukar annars gå upp minst 1 kg i veckan under tiden jag är i Grekland…
Men nu mina vänner, är det officiellt slut på mitt alltför okontrollerande ätande! 
From idag ska jag ta tag i mig själv på riktigt och hålla koll på vad jag äter och det är definitivt dags att börja powerwalka igen (powerwalkade förresten en gång med Anna i Grekland, vi gick i ca 40 minuter, sent på kvällen vid 23-tiden, det var ju så himla varmt!! Sedan kom vi hem och spelade UNO med Jannis och mina barn :))

Min födelsedagspresent.. *ler*.. när jag kom innanför mitt hus ser jag följande:

Jag ser mig om i hela huset men upptäcker inget… vad är det dom har gjort?? Jag tittar ut från fönstret i mitt vardagsrum och då upptäcker jag att det finns uppmonterade såna där värmeslingor (heter det så??) på taket på min uteplats!! Åh så glad jag blev!! Jag fryser ju alltid – jag brukar säga att ”allt under 30 grader är kallt” 🙂 
Och när jag en stund senare går ut i trädgården så upptäcker jag även en ny grill!! 🙂
(Jag gissade faktiskt på grill eftersom alla klagade så mycket på min gamla grill, hahahaha).

TACK SÅ JÄTTE MYCKET
för de fina presenterna, jag blev oerhört glad!!
När ni kommer hem är det grillning hemma hos mig och min uppvärmda uteplats!! 🙂
Och nu Anna är det din tur att inte veta vad du ska få i present av mig! Anna & jag fyllde ju år på samma dag men eftersom dom inte skulle komma till Grekland köpte jag aldrig något där. Surprise väntar när du kommer hem 🙂

Och slutligen ett förtydligande…Jag har fått några kommentarer och mail, inga elaka, tvärtom!, angående mitt förra inlägg, att jag är egoistisk när det gäller mina barn. 
Jag har funderat på hur ni som inte känner mig har reagerat på det jag skrev. Om det framgick att det var menat delvis som ett skämt? 
Därför vill jag understryka att jag NATURLIGTVIS aldrig skulle neka mina barn att träffa sin pappa! 
Ja, jag vill alltid ha mina barn hos mig, men mina barn har även en pappa som älskar dom och som precis som jag oxå alltid vill ha dom hos sig. 

Jag anser att ingen förälder har rätt att neka den andra föräldern umgänge med sitt barn -bara en idiot skulle göra så.
Självklart är det barnets bästa att träffa båda sina föräldrar!
Nu talar vi såklart om ordentliga föräldrar. Skulle mina barns pappa inte ta hand om barnen eller på annat sätt skada dom, så goes det without saying att han aldrig hade fått se dom ever again.

Så, jag lider och räknar dagarna & timmarna tills mina barn är hos mig igen, men att hindra dom från att träffa sin pappa – det skulle jag aldrig göra.

Som sagt, bara någon som inte förstår bättre skulle göra en sådan sak. 
Någon som är sätter sig själv i första rummet. 
Någon som fullständigt skiter i hur andra påverkas och framförallt hur barnen påverkas!
Barn ställer mycket frågor – vad svarar man som förälder på frågan ”varför har inte jag fått träffa mamma/pappa?”
För den frågan kommer att komma – det är bara en frågan om tid.

Vad tycker andra i frågan?

7 Responses to Hyfsat bra start på dagen & förtydligande

 • HA says:

  Den förälder som gör så borde för all framtid bli fråntagen rätten att kalla sig förälder. Jag är en drabbad man och kan inte nog uttrycka min avsky.
  Men jag kämpar vidare, någon gång ska väl rätten inse vilken person min sons mamma är. För att inte nämna att min son snart närmar sig 12, då får han bestämma sjäv. Och gissa var han vill bo???
  Tavk för att du tar upp ett så viktigt ämne!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Av hela mitt hjärta, så önskar jag dig lycka till!

 • Rospiggen says:

  Meeen vilka fina presenter du fått!! Och som svar på din fråga så nej, jag känner ju inte dig så där väl att jag kan ha någon åsikt och jag har ju inte mina egna barn varannan vecka så jag vet inte hur det skulle vara. Dock är jag sådan att jag njuter när jag har ensamtid men det är ju skillnad på vald ensamhet och ”påtvingad” om du förstår hur jag menar?
  Inne med underkläder under badbrallorna? Som att ha jeansen halvvägs ner på rumpan – varför liksom?

 • Lisa says:

  Hej!
  Mammor som gör så – för det är oftast mammor – borde omedelbart tas ifrån vårdnaden om barnen.
  Sätter punkt här eftersom risken är överhängande stor att jag skriver en massa mer som jag inte får… (för det här kan du väl ändå publicera?? Och det är min åsikt!!)

  POK! 🙂

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Hej Lisa – jag respekterar och förstår din åsikt, självklart publicerar jag den!

 • Jannis och Anna says:

  Hej Bella!
  Jag har en halsning ifran Jannis som precis last ditt senaste inlagg. Han undrar varfor du inte skriver nagonting om rabatten som ar rensad. Det tog Jannis (och mig) fast antagligen mest Jannis om du fragar honom, flera timmar. Dessutom har du numera aven en fungerande ute lampa (vet inte om du har upptackt det) och ett nyslipat samt oljat tradgardbord.

  Kram Anna och Jannis

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Åhhhhh!! Nu får jag verkligen dåligt samvete… HAR MIN BROR RENSAT MINA RABATTER??? Jag behöver nästan ett eget inlägg till bara det, hahhaha!! TACK!!!
   Förlåt att jag inte skrev något om det.. jag uppmärksammade det, men jag trodde det var trädgårdsgubben jag anlitat som gjorde det! Säg mig, vad mer har ni gjort i trädgården?? Så att inte trädgårdsgubben säger att han gjort det 🙂
   Vad gäller mitt bord.. det uppmärksammade jag inte, förlåt..! Däremot såg jag att ni bara tog bordet och inte stolarna! Får man fråga varför??

   🙂

Arkiv