Siviri

Befinner oss sedan nagra dagar i Siviri.
Siviri ar en badort som oxa ligger i Halkidikis forsta halvo.

Det enda negativa med det stallet ar att har finns inte en enda bankomat och man kan knappt betala med kort nagonstans – VA??? Sant gor mig skitsur! Men samtidigt forstar jag… har ar nastan tomt fran september-oktober och framat. Runt april-maj kommer folk tillbaka igen…

Okej! Nu ska jag hem och duscha, och sedan ar det utgang igen, pust…

Ps, har inte rokt en enda cigg idag, bra va! 🙂
Jag ar egentligen ingen nikotinist i den bemarkelsen.
Jag roker nastan bara nar jag ar med andra rokare eller nar jag ar pa fest.
Aldrig om jag ar sjalv – jo forresten, om jag pratar med min vaninna Monika i Italien i telefon – da roker vi bada som fan!
I alla fall. Dessa dagarna har jag rokt som fan och nu behover jag en paus.
Jag hade uppehall tre dagar forra veckan oxa, faktiskt!
Sa varfor roka alls, undrar sakert nagra? Jag tycker det ar gott och det ar en social grej for mig. Sa lange jag klarar av att roka nar jag kanner for det ar det ok. Men om jag borjar ga over gransen lagger jag av direkt – precis som jag gjorde nar jag blev gravid!

Ciao for now – aterkommer snart med bilder! 🙂

10 Responses to Siviri

 • Gujan says:

  Ha en bra helg!

 • C.V says:

  nu har vi lika varmt o skönt som du har

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Det gladjer mig! Extra mycket da jag kommer hem snart 🙂

 • 😉 jag rökte oxå förut, jämt och ständigt eftersom jag jämt var social haha 🙂 Bankomatproblem kan vara sjukt irriterande hehe…Inga nyheter från Metro än, fattar inte hur det kan göra så men men…Hoppas du har det härligt!!!

 • Gujan says:

  Bra gjort, jag är själv en nikotinist, men har kommit dithän nu att jag kan hålla upp i kanske 3 veckor, sen röker jag i kanske 1 vecka osv. Bättre i alla fall än att röka hela tiden. Ha en mysig kväll.

 • Rospiggen says:

  Aha, men visa inte kaninerna då – eller så kommer du att göra det iaf *gissar friskt*

 • Rospiggen says:

  Mäh, man måste bära med sig en massa kontanter alltså? Hur gör de som bor där?
  Jag ska skriva till dig på hotmailen…ska bara typ allt *suck* Mycket nu.

 • Tina says:

  Hej snäckan
  Så roligt att läsa om dig och din familj.
  Ville bara skriva att jag tänker på dig…
  Ring om du känner för det… jag har semester…. 🙂

  Många kramar
  //Tina

 • Morgana says:

  Hej Bella,
  Jag fick en grékisk flaga bland mina besök flaggor för din besök! Kull vad!

Arkiv