Reunion med Cornelia! :-)

Idag vid 18-tiden träffade jag Cornelia!
Cornelia anställde jag för ca 2 år sedan och jag har aldrig ångrat det en sekund!! Fantastisk kollega, medarbetare och vän!
Jag minns 3 saker från då jag anställde henne – första gången jag tog in henne på intervju. Min Micaela var på kontoret med mig som fick sitta utanför och vänta (inte vanligt att mina barn satt utanför när jag jobbade…). 

Det andra var
att Cornelia var totalt orädd, även när jag förvarnade henne om att jag kände personen hon skulle jobba med väldigt väl, och att den personen kunde vara väldigt… hm.. hur ska jag säga det här… väldigt krävande.. (nu är jag snäll och jag avslöjar givetvis inga namn :-). 
Men Cornelia lät sig tack o lov inte skrämmas och hon uppfyllde kraven mer än väl! 🙂

Det tredje minnet
är att  när jag väl hade anställt henne, ringde jag upp för att boka lunch, vilket jag gjorde med alla medarbetare, och jag minns att hon var så oerhört nervös och orolig.. 
Det första hon frågade när vi satte oss var: ”Vad har jag gjort??? 
Jag: ”Vaddå vad har du gjort?? Har du gjort något?? 
Cornelia var inte van vid att hennes chef kontaktade henne, så hon drog direkt slutsaten att något var på tok – tills hon förstog att jag höll en väldigt nära kontakt med alla mina medarbetare 🙂

Det var en oerhört trevlig kväll, vi åt en supergod burgare och drack vin till och sedan tog vi en liten promenad och efter det cyklade vi hem – här är vi 🙂

Ps, Cornelia har skrivit snälla saker om mig på sin blogg, det måste ni läsa 🙂

NU MÅSTE JAG PACKA!!! 🙂

5 Responses to Reunion med Cornelia! :-)

Arkiv