Jag har blivit utmanad!!

Eva-Marie har utmanat mig!
Och nu när jag tänker efter har även Cornelia gjort det, men då läste jag inte genom exakt vad som skulle göras, så jag svarade direkt på hennes sida.. (Cornelia vet att jag inte är detaljmänniska… :-)), och det är andra frågor än de som Cornelia hade – fan, då kan jag inte copy/paste… det innebär att jag kan utmana Cornelia då – eller?? 🙂

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir ”utvalda” ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn…
Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa i ens egen blogg för mer information.”

1. Jag har inte bara en konstig ovana när jag flyger, utan det är tvångstankar: att jag måste göra korstecknet 3x3x3 – först planet backar ut, när planet tar sats och när planet finally lyfter, därefter…

2. måste jag räkna till 20×3 – alltså inte till 60 i ett svep! Nej, nej, det är av yttersta vikt att jag räknar till 20 tre gånger! Fast på senare tid har jag glömt det, så jag borde kanske hoppa över det momentet??

3. Jag har en ovana (dold talang??) att jag måste sätta ihop ord när jag ser regskyltar på bilar – den dolda talangen ligger i att jag kan rabbla upp samtliga regnummer vi haft på våra bilar sedan jag var barn (!!), samt att jag kan i princip alla mina vänners regskyltar – konstigt va? Om jag en gång ser en skylt och jag kan relatera den till en kompis, så minns jag den! Ett exempel: en av mina kompisar Sussie, hennes pappa hade för många år sedan (början på 90-talet) en Audi (NDF448). Flera år senare ser jag samma bil i Grekland – en av mina kompisars bror hade köpt bilen av min kompis pappa – detta visste jag såklart inte om – gissa om väninnan i Grekland blev förvånad! 🙂

4. Vad har jag mer för konstigheter för mig… hm.. kommer inte på så många fler till…

5. ..och just nu är jag lite stressad för jag ska till en kompis och kolla på fotboll…

6. Däremot vill jag avslutningsvis säga till Eva-Marie att du får tala grekiska med mig om du vill! Jag har jobbat som lärare en gång i tiden (ej behörig) och hjälper dig mer än gärna om du vill fräscha upp kunskaperna! 🙂

Bye for now!

9 Responses to Jag har blivit utmanad!!

 • Bubbe says:

  Hej igen!

  Känn dig länkad! Självklart får du gärna länka också. Tack för de orden! 🙂
  Du tillhör också en av mina favoriter – fast det förstår du väl av länkningen? 🙂

  Sköt om er!
  //Bubbe

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   TACK BUBBE!!
   Du är en sådan person som jag lätt skulle beundra – detta tror jag om dig: du är den du är och ber inte om ursäkt för det, du står för vad du säger och du finns där för dina nära och kära!
   Har jag rätt eller har jag rätt? 🙂

 • Bubbe says:

  Hittade det på första sökningen… *typiskt*
  http://vadheterlaten.se/efterlysningar/alla/full

  Är det okej om jag länkar till din blogg förresten? Frågar alltid innan…

  //Bubbe

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   SJÄLVKLART är det ok att länka till min blogg!! Är det ok att jag lägger upp dig som en av mina favoritbloggar?? )för det är du!) 🙂

   Och TACK för hjälpen!!!

 • ännu en av många listor

 • GRATTIS!!!
  Du ligger nu ETTA på Gregorius BloggTopp för hela vecka 27!!!
  Hoppas du stannar kvar där 😉
  kramar/G&G

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Åh såå kul!! Tack alla ni som röstat!!!!!!!!!!!!
   KRAM!!

 • Tack så mycket! 🙂
  Well, det gör du säkert snart! Det är ändå inte så mycket man får, 30kr/1000sidvisningar haha, men det är lite och det är skönt att kunna skänka det till något gott…
  /G&G

 • Rospiggen says:

  Jag gör också ord av regskyltar, barnen hakar på det också 🙂 Vad kul att bilen dök upp där!
  Äh, precis, kan Mette-Marit så kan väl du? *s*

Arkiv