Tjejträff!

Blir snart hämtad av Anna, vi ska plocka upp Cecilia och sedan ska vi till min soulmate Alexia på tjejträff – ska bli så kul!! 
Alexia har alltid huset fullt med godsaker och hon tillåter inte att man inte äter när man är hemma hos henne – som om hon skulle behöva tjata på mig!!! 🙂

Jannis ska vara här hemma med Elena & Micaela, dom ska hyra film, äta pizza eller hamburgare och massor med godis – mao som det brukar vara när Micaela & Elena är med sin morbror.. 🙂

Have a nice evening, vi hörs sen! 🙂

Ps, det kom ett sms från syrran innan idag: ”framme, nyss landat, resan gick bra, 38-39 grader, ciao”

DELETE!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

7 Responses to Tjejträff!

 • hur mår du idag då

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Med tanke på vinmängden jag konsumerade igår, mår jag förvånansvärt bra! 🙂 *skämtar* (jag blir aldrig full och jag blir heller aldrig bakfull, bra va!?)

 • Cornelia says:

  Har varit nere i en lite svacka både fysiskt och psykiskt men det kan vi ta en annan gång.
  After work hade varit nice…. Det var så länge sen vi sågs att det känns lite kort med lunch… Nästa vecka är lite bokad förutom torsdagen, hur ser det ut för dig?
  Kramis

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Jag har nog något prelbokat på torsdag.. men om vi ses vid 18.00-8.30 – kan det funka för dig??Så ska vi se till att få upp dig ur svackan!!

   Kram!

 • Veiken says:

  38-39 grader. Hmm..snart har vi 30, hoppas jag!

 • Rospiggen says:

  Precis, vill inte veta!!!! *s* Ha en trevlig kväll, det låter mysigt. Så där skulle jag också vilja sitta men det är svårt att få till när alla kan.
  Visst är det en skön kommentar 🙂

Arkiv