Hur patetiskt får man vara på en skala från 1-10?

Jag blir så jävla förbannad på alla jävla fegisar som inte vågar stå för vad dom sagt, dom som snackar en massa skit bakom ryggen – och sedan ovanpå allt : kräver respekt!!! VA?? För vad??? Var det ett skämt?? Don´t make me fucking laugh!!!!

Eller nej, förresten, situationen är definitivt inte till för gapflabb; den är till för att gäspa!

Åh vad patetiska ni är, ni som håller på så!!
Måtte ni inom en mycket snar framtid få ryggrad så att ni hädanefter har modet att gå direkt till den som är berörd. Eller åtminstone förståndet att begripa när ni gör fel! Alternativt the decency att hålla truten när ni blir konfronterade!!

Så, det var dagens avreaktion! Ursäkta svordomarna, men jag är så förbannat sur!!! 
Nu ska jag ut på powerwalk och avreagera mig ytterligare – jag är så jävla sur!!!

9 Responses to Hur patetiskt får man vara på en skala från 1-10?

 • Susanne says:

  Neeej,min mamma är inte alls cool.Hon skulle dööö,om jag bad henne.Ibland undrar jag hur i jösses jag och min bror kom till….är vi köpta på Ikea eller;-))))Tack och lov för mormor som berättade om blommor och bin!!
  Håller helt med i ditt inlägg,det är lågt!!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Hahahha, tur att mormor finns som informerade 🙂

 • Rospiggen says:

  En skala på 1-10? 14!!

 • Christian says:

  Hejsan hej på dig!!!
  Jag håller helt med dig om att det är patetiskt att inte våga stå för vad man säger..
  Ska man vara elak mot folk kan man väl för fan stå för det och inte göra det i smyg.
  Men å andra sidan så är de som är elaka mot andra det av en orsak…att de har problem….så varför inte vara patetiska med? *ler*

  Tack för dina kommentarer i min blog.

  Hur leker livet annars nu när det är ”sommar”?

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   TACK själv!!
   Livet leker… snart är det dags att åka till Grekland, nästa söndag är det dags och då är vi borta 4 veckor! Ska bli underbart!! Själv??

 • Jenny says:

  Men vad skönt att jag inte är den enda som inte kan låta bli att svära ibland. 🙂

 • det gör du rätt i, man behöver få avreagera ibland

Arkiv